3FM Serious Request Actievoorwaarden

VOORWAARDEN KOM IN ACTIE

Wat fijn dat jij een actie wilt starten voor 3FM Serious Request waarmee je geld inzamelt voor Stichting ALS Nederland. Om alles correct te laten verlopen, heeft NPO 3FM voorwaarden gesteld aan acties voor 3FM Serious Request.  Op deze pagina vind je een samenvatting van de actievoorwaarden van 3FM Serious Request. Alle actievoorwaarden lezen die door 3FM zijn opgesteld? Klik dan hier

 

Actie starten?

Wanneer je een actie start moet alle winst (=opbrengst minus evt. productiekosten) volledig worden overgemaakt naar 3FM Serious Request. Maak hiervoor een actie aan op: npo3fm.nl/kominactie.

Let op dat de naam van de actie niet direct gekoppeld mag worden aan 3FM Serious Request. De naam mag niet de suggestie wekken dat (3FM) Serious Request de initiatiefnemer van deze actie is. Bijvoorbeeld: de naam “Serious Request Run” mag niet gebruikt worden. ”Run voor (3FM) Serious Request” mag wel, omdat het duidelijk is dat dit een actie is van iemand anders dan 3FM, maar wel ten behoeve van 3FM Serious Request.

 

Wil jij jouw actie meer kracht bij zetten?

Gebruik dan het officiële “Ik steun / Wij steunen” logo. Let op dat je deze niet mag veranderen en alleen mag gebruiken ten behoeve van 3FM Serious Request. Het gebruik van het officiële 3FM logo is niet toegestaan.

 

Privacy

Ook is het niet toegestaan om contactgegevens op te slaan voor andere doeleinden dan jouw actie. Deze dienen na de actie direct verwijderd te worden. Een persoonlijk berichtje/bedankje sturen naar donateurs is wel toegestaan.

VOOR ORGANISATIES GELDEN OOK NOG DE ONDERSTAANDE, AANVULLENDE VOORWAARDEN:

Wanneer je als organisatie een actie start gelden er nog aanvullende actievoorwaarden. De actie moet geheel in het teken staan van 3FM Serious Request. Hierdoor mogen er geen nieuwe leads geworven of extra verkopen worden gerealiseerd. Ook geeft de mediawet beperkingen, waardoor er geen media ingekocht mag worden om de actie onder de aandacht te brengen, maar nog steeds zijn er erg veel mogelijkheden. Zo mag je als organisatie wel een product verkopen, waar de volledige winst naar 3FM Serious Request gaat of een actie starten met medewerkers en het huidige klantenbestand.

 

Vragen of sparren over een actie?

Neem contact op met [email protected]. Wij helpen graag!

 

 

Voor alle bovenstaande punten geldt: wanneer jouw actie niet aan deze voorwaarden voldoet, behoudt NPO zich hetrecht voor de actie te verwijderen.

Alle actievoorwaarden lezen die door 3FM zijn opgesteld? Klik dan hier.

Maak direct jouw actie aan!