Lock me out! voor ALS

Geen tijd te verliezen

De opbrengst van 3FM Serious Request gaat dit jaar naar Stichting ALS Nederland. Daarom komen wij als organisatie ook in actie. Onze directeur Limore Noach sluit zich met enkele collega’s op in een unieke locatie: het Goffertstadion in Nijmegen, de thuisbasis van voetbalclub NEC.

In aanloop naar de week van het Glazen Huis, van 17 t/m 24 december, roepen we jou op om samen met ons in actie te komen. Doe mee en organiseer je eigen Lock me out! – actie. Geen tijd te verliezen.

Lock me out!

Kom samen met ons in actie

De ziekte ALS is meedogenloos. Het betekent uitval van al jouw spieren, één voor één. Mensen met ALS, en de verwante ziekten PSMA en PLS, raken opgesloten in hun eigen lichaam. Organiseer voor hen een ‘Lock me out!’.

Sluit jezelf, net als de dj’s van 3FM, op in een opmerkelijke locatie naar keuze. Denk aan je school, werkplek, sportclub, bioscoop, kerk of bibliotheek. Dit kan alleen of samen met collega’s, vrienden of jouw sportteam. Het doel is om zoveel mogelijk donaties op te halen, zodat jij weer bevrijd kunt worden.

Hoe werkt het?

1. Kies een unieke locatie om veel mensen te bereiken. Uiteraard in overleg met de eigenaar van de locatie. Is het een commerciële locatie? Lees hier verderop deze pagina meer over.

2. Registreer jouw Lock me out! – actie op de actiepagina van 3FM. Vermeld in de actietitel altijd  ‘Lock me out!’. Doe dit door te vermelden waar je het doet, bijvoorbeeld:

  • Lock me out! @ het voetbalstadion

Of voor wie je het doet, bijvoorbeeld:

  • Lock me out! voor Jan

Let op; jouw actiepagina wordt handmatig onder onze ‘Lock me out!’ overzichtspagina gehangen, dus dit kan even duren. 

3. Breng je omgeving op de hoogte en organiseer jouw actie. Wie weet, willen meer mensen meedoen!

4. Verzamel je spullen.

5. Sluit jezelf voor een (deel van) de dag of nacht op en vraag mensen om te doneren, zodat jij bevrijd kunt worden. Je kunt gemakkelijk donaties vragen met behulp van onze kant-en-klare toolkit.

Heb je meer informatie nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Start jouw eigen Lock me out! – actie!

Promotiematerialen

Actievoorwaarden

Lock me out! voor bedrijven

Wil jij als organisatie meewerken aan ‘Lock me out!’? Fantastisch! Let er wel op dat je voldoet aan de Kom in actie-voorwaarden van 3FM Serious Request. De actie moet geheel in het teken staan van 3FM Serious Request. Je mag bijvoorbeeld met jouw actie geen nieuwe leads werven of extra verkoop realiseren. Ook geeft de mediawet beperkingen. Je mag geen media inkopen om de actie onder de aandacht te brengen. Wel mag je als bedrijf bestaande relaties oproepen om samen met jou in actie te komen. Daarnaast zijn er nog veel andere mogelijkheden, we denken hierin graag met je mee!

Meer informatie

Veelgestelde vragen

featured image of Team Acties & Events

Voordat je de actie aanmeldt iemand spreken?

Team Acties & Events

Marian, Sharon en Ilona