20 november 2015

ALS op de goede doelen markt van het Ashram College

Het Ashram College Alphen aan de Rijn richt zich steeds meer op ondernemend onderwijs voor hun leerlingen. Leerlingen van het entreprenasium, een initiatief die deze middelbare school naar zich heeft toegetrokken omdat het ondernemend leren stimuleert,  organiseerde afgelopen donderdag 19 november een goede doelen markt. De markt stond in het kader van ‘JIJ DE BAAS’.  Negen goede doelen presenteerde zich en de leerlingen kiezen hieruit drie goede doelen waarvoor het Ashram College tijdens de jaarlijkse kerstactie zo veel mogelijk geld gaat ophalen.

Stichting ALS was een van de doelen die zich mocht vertegenwoordigen op de goede doelen markt. “Wij waarderen de aandacht die de leerlingen voor ons hadden en het besef dat zichtbaar werd opgewekt. Ondanks dat we niet in de top drie zijn geëindigd, vonden wij het een erg geslaagde ochtend. Dat we niet hebben gewonnen is jammer maar niet zo erg. Het is belangrijker dat wij de leerlingen hebben laten zien wie wij zijn, wat wij doen en wat de ziekte ALS inhoudt”, aldus Marjan Sterenborg, marketing communicatiemanager van Stichting ALS.

De jaarlijkse kerstactie vindt plaats vanaf oktober 2015 t/m januari 2016. Dit alles zal feestelijk worden afgesloten op de kerstfair, waar het Ashram College al een aantal jaren hun eigen glazen huis hebben staan. Meer informatie vindt u op www.jijdebaas.nl