Een van deze artiesten in jouw huiskamer?

Artists Against ALS 2023

Artists Against ALS 2024

Maak kans op een optreden

Speciaal voor Wereld ALS Dag geven diverse Nederlandse muzikanten een intiem akoestisch optreden om aandacht te vragen voor de strijd tegen ALS. Onze Artists Against ALS zijn: OG3NE, [NAMEN]. Samen met familie, vrienden en collega’s genieten van een live-optreden in je eigen huis of in een andere intieme setting? Het kan!

Hoe werkt het?
  1. Meld jouw huiskamer of andere intieme setting aan via het aanmeldformulier. (link naar het aanmeldformulier). In het programma [LINK] staat per artiest aangegeven in welke regio zij optreden en op welke datum.
  2. Ben jij een van de gelukkigen? Dan krijg je uiterlijk 16 april 2024 persoonlijk bericht.
  3. Jij regelt zelf het publiek (familie, vrienden en buren) en wij zorgen dat de artiest bij jou komt. De artiest geeft een akoestisch optreden, dus er zal geen geluidsinstallatie nodig zijn. Lees voor aanmelding alle aanvullende actievoorwaarden zodat je goed weet van je kunt verwachten.
  4. Beleef in mei of juni een onvergetelijk huiskamerconcert én draag bij aan de strijd tegen ALS.

Aanmelden huiskamerconcert

Onze Artists Against ALS geven intieme concerten in huiskamers of een andere kleine setting. Heb jij een persoonlijk verhaal rondom ALS, PSMA of PLS? Dan maak je kans!

Over de actie

De huiskamerconcerten vinden plaats van 1 mei tot en met 21 juni 2024 en duren ongeveer 30 minuten. In ruil hiervoor vragen we aan jou of ervoor openstaat om jouw verhaal te doen in de media. Voor het onderzoek naar ALS is daarnaast veel geld nodig. Daarom waarderen we het als je van jouw gewonnen (huiskamer)concert een fondsenwervende actie maakt. Hiervoor krijg je van ons alle tips & tricks en materialen.

Doneer direct

De klok tikt. Er is dringend een oplossing nodig voor de dodelijke zenuw/spierziekte ALS. Na de eerste symptomen leven patiënten met ALS gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Help mee om onderzoek naar ALS mogelijk te maken en doneer direct. Geen tijd te verliezen.