OG3NE live in jouw huiskamer?

Artists Against ALS 2023

Eén van deze artiesten in jouw huiskamer?

Artists Against ALS 2023

Wereld ALS Dag
Artists Against ALS 2023

Huiskamers gezocht!

Speciaal voor Wereld ALS Dag geven diverse Nederlandse muzikanten een intiem akoestisch optreden om aandacht te vragen voor de strijd tegen ALS. Onze Artists Against ALS zijn onder andere OG3NE, Diggy Dex, de 3JS, het Residentie Orkest en vele andere artiesten. Samen met familie, vrienden en collega’s genieten van een live-optreden in je eigen huis of in een andere intieme setting zoals de bedrijfskantine of jouw favoriete café. Het kan! Schrijf je in en wie weet staat één van onze Artists Against ALS straks bij jou in huis voor een intiem, akoestisch optreden.

Hoe werkt het?

  • Meld jouw huiskamer aan via onderstaand aanmeldformulier. Bij de aanmelding kun je aangeven welke artiesten jij zou willen ontvangen. Ook vragen we naar jouw persoonlijke motivatie.
  • Ben jij één van de gelukkigen? Dan hoor je uiterlijk 31 mei 2023 welke artiest in jouw huiskamer komt optreden. De exclusieve optredens vinden plaats in aanloop naar of tijdens 21 juni en duren ongeveer 45 minuten. In het overzicht deelnemende artiesten staat per artiest aangegeven op welke datum en tijdstip het optreden is.
  • Jij regelt het publiek (familie, buren en vrienden) en wij zorgen dat de artiest bij jou komt. De artiest geeft een akoestisch optreden, dus er zal geen geluidsinstallatie nodig zijn. Lees voor jouw aanmelding de verdere actievoorwaarden goed door, zodat je weet wat je kunt verwachten.
  • Geniet op Wereld ALS Dag (21 juni) – of op een moment in aanloop naar 21 juni – van jouw huiskamerconcert. Voor het onderzoek naar ALS is veel geld nodig. Uiteraard kan je jouw publiek om een donatie vragen en zo bijdragen in de strijd tegen ALS!

Aanmelden huiskamerconcert

De aanmeldingen voor de huiskamerconcerten zijn gesloten. De inschrijvers hebben inmiddels bericht gehad.

Doneer direct

De klok tikt. Er is dringend een oplossing nodig voor de dodelijke zenuw/spierziekte ALS. Na de eerste symptomen leven patiënten met ALS gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Help mee om onderzoek naar ALS mogelijk te maken en doneer direct. Geen tijd te verliezen.