Bedrijven in actie

Schenk daadkracht in de strijd tegen ALS

Wilt u samen met uw medewerkers of relaties op een daadkrachtige manier maatschappelijke impact creëren? Eenmalig of structureel? Dan is ons kom-in-actie programma wellicht iets voor u.
Uw bedrijf stelt in dit geval geen geldbedrag ter beschikking, maar werft met een groep werknemers actief fondsen voor wetenschappelijk onderzoek naar ALS. Dit kan door deel te nemen aan bestaande evenementen als de Amsterdam City Swim of de Tour du ALS of door zelf een sportieve actie voor een goed doel te organiseren.

SCHENK DAADKRACHT

Maatschappelijk bereik

Door op een informele wijze uw interne én externe netwerk te activeren geeft u uw maatschappelijke doelstellingen een persoonlijk gezicht en ontstaat er warme betrokkenheid bij zowel uw organisatie, als bij Stichting ALS Nederland. Stichting ALS Nederland heeft een lange traditie op het gebied van acties en put ervaring uit tal van succesvolle voorbeelden. Onze actiesite is een fantastische tool om uw maatschappelijk bereik te vergroten. Wij denken graag mee over een vorm die voor uw organisatie het beste werkt. Neem voor vragen contact op met Marian van Eldik | 06-11459511 | 088-6660340 | bedrijven@als.nl

Maak het mogelijk

Dankzij haar donateurs en actievoerders heeft Stichting ALS Nederland de afgelopen jaren kunnen investeren in het verbeteren van zorg, diagnostiek en wetenschappelijk onderzoek in het ALS Centrum. Door internationaal DNA onderzoek krijgen onderzoekers steeds meer grip op de oorzaak van deze mysterieuze ziekte, waardoor er gericht kan worden gewerkt aan een of meerdere behandelingen. De verwachting is dat er in de komende jaren een aantal belangrijke ontdekkingen worden gedaan. Met uw inzet kunnen wij dit mogelijk maken.

Antoinette Kalkman – FlexFront B.V. “Het is heel inspirerend om te zien wat er in het ALS Centrum gebeurt. Er worden meters gemaakt en dat geeft je energie om verder door te gaan met gelden te verzamelen. Er komt een oplossing voor ALS.”

Bekijk de actie van FlexFront