Bedrijf in actie

Actief bijdragen in de strijd tegen ALS

Steeds meer bedrijven willen hun medewerkers of relaties actief betrekken bij het behalen van maatschappelijke doelstellingen. Dit kan bijvoorbeeld door deel te nemen aan een fondsenwervend evenement of door zelf een bijzondere actie te organiseren. Beklim met uw medewerkers de Mont Ventoux in Frankrijk tijdens de Tour du ALS, of zwem samen met uw relaties 2 kilometer door de Amsterdamse grachten tijdens de Amsterdam City Swim.

Organiseert u liever zelf een fondsenwervende actie?

Onze actiesite is een fantastische tool om uw maatschappelijk bereik te vergroten. Stichting ALS Nederland heeft een lange traditie op het gebied van acties en put ervaring uit tal van succesvolle voorbeelden. Wij denken graag mee over de vorm die voor uw organisatie het beste werkt.

Kom in actie

Of neem contact op met Marian van Eldik, Relatiebeheerder Bedrijven en Vermogensfondsen via m.vaneldik@als.nl of 06-11 45 95 11.

Remco Hofstede, CEO HotelSpecials & BungalowSpecials: “Full of action zit in ons DNA en toen wij met de ziekte ALS in aanraking kwamen, wisten we het zeker. We wilden niet alleen geld op halen maar we wilden in actie komen. Echt iets doen! Daarom zijn we samen met bedrijven uit de regio de strijd aan gegaan voor Stichting ALS Nederland. Want wat is er mooier dan samen actief te zijn voor mensen die dat zelf niet meer of nauwelijks nog kunnen?”

 

  • Bekijk hier de actie van Bookerzzz