Partners van Stichting ALS Nederland

Stichting ALS Nederland is ongelofelijk trots op haar samenwerking met de volgende organisaties:

Ambassadeurs

crawford

Crawford and Company

Sinds 2013 organiseert Crawford een besloten sportevenement voor bedrijven uit de verzekeringsbranche met als doelstelling om zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS Nederland.
Opbrengst 2017: € 57.000,- Crawford voor ALS
 

FlexFront Groep

FlexFront, Nationaal Hypotheek Loket en Nationale Waarborg organiseren sinds 2016 fondsenwervende acties om zo wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak én oplossing van ALS te bevorderen. In 2016 en 2017 zwommen meer dan 40 collega’s mee met de Amsterdam City Swim. In 2018 beklimt de organisatie de Mont Ventoux tijdens de Tour du ALS.
Opbrengst 2018: € 125.000,- FlexFront for Tim
 

ICTWaarborg

In 2017 lanceerde ICTWaarborg de ICTCup; een sportieve dag voor de beste spelers uit de ICT-branche. Stichting ALS Nederland is ook in 2018 het goede doel van dit fantastische evenement.
Opbrengst 2018: € 20.000,- ICT Cup

logo-IT-Donations

ITdonations

Via ITdonations kunnen bedrijven hun afgeschreven ICT apparatuur afvoeren. De restwaarde wordt dan gedoneerd Stichting ALS Nederland.
ITdonations

 

Sponsoren:

 

 

Hoofdsponsor Tour du ALS

Salveo Pharma B.V.

Sinds 2017 ondersteunt Salveo Pharma BV met het merk isla® pastilles de Tour du ALS. Het team ‘isla® voor Theo’ is samengesteld uit alle medewerkers van Salveo Pharma, aangevuld met familie en vrienden van ALS-patiënt Theo, die in 2018 voor de 2e keer samen de Mont Ventoux zullen overwinnen.
Salveo Pharma

 

Bedrijfsdonateurs:

 

Victus/sports

Victus wil met het product ‘Nutrition Water’ de voedingssupplementenmarkt veroveren. Van ieder verkocht product doneert Victus een deel aan Stichting ALS Nederland.

VWS_LOGO_lagen_outlined3

VWS Flowerbulbs B.V.

In 2013 heeft VWS zich gecommitteerd aan Stichting ALS Nederland. Hetzelfde jaar waarin er een lelie naar de inmiddels aan ALS overleden Margriet Slijkerman werd vernoemd. De opbrengst uit verkoop van deze bloem wordt gedoneerd aan ALS Nederland. Daarnaast heeft VWS aangekondigd een partnerschap aan te gaan met de stichting in de strijd tegen ALS.

OSN Nederland B.V.

Sinds begin 2018 is OSN Nederland B.V. bedrijfsdonateur van ALS Nederland. OSN doneerde o.a. een prachtige printer aan de stichting.

Koninklijke Burger’s Zoo

In 2018 organiseert Stichting ALS Nederland de Wereld ALS Dag in het Safari Meeting Centre van Koninklijke Burger’s Zoo. Met ondersteuning van o.a. het Arnhemse Dierenpark kunnen wij patiënten en hun familie een onvergetelijke dag bezorgen.

Sibbing

Stichting ALS Nederland is sinds 2014 het trotse, vaste goede doel van Sibbing. In hun werk als financieel adviseurs en accountants voor medici wordt Sibbing regelmatig geraakt door de confronterende gevolgen van de zenuw-/spierziekte ALS voor patiënten en hun naasten. Daarom willen zij als onderneming een bijdrage leveren aan de strijd tegen ALS.

Lemontree – Masters in ICT

Dagelijks zorgt Lemontree – masters in ICT ervoor dat Stichting ALS Nederland de beschikking heeft over goed werkende ICT. Lemontree biedt werkplekautomatisering, infrastructuur en ondersteuning van gebruikers, zodat de medewerkers van de stichting hun activiteiten snel en professioneel kunnen uitvoeren.

Drukwerkdeal.nl

Drukwerkdeal.nl is de afgelopen jaren met verschillende acties betrokken geweest bij de Stichting ALS Nederland. Klanten van Drukwerkdeal.nl deden onder meer donaties vanuit het Drukwerkdeal.nl spaarprogramma. In 2016 veilde het bedrijf voor één dag het hoofdsponsorschap van de voetbalclub Go Ahead Eagles. De opbrengsten van die actie kwamen helemaal ten goede aan ALS.