Structurele samenwerking

Wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en mogelijke oplossing van ALS is een kostbare aangelegenheid. In Nederland valt of staat de financiering van dit onderzoek met giften aan Stichting ALS Nederland. Om de voortgang van lopende onderzoeken te garanderen is het van groot belang dat wij kunnen rekenen op structurele inkomsten. Investeer met ons in een toekomst zonder ALS.

WORD BEDRIJFSDONATEUR

Vanaf een bedrag van € 1.200,- euro per jaar kunt u er samen met andere organisaties voor zorgen dat getalenteerde onderzoekers zich kunnen blijven richten op het vinden van een behandeling voor ALS.

Wilt u uw betrokkenheid bij Stichting ALS Nederland anders vormgeven? Dan maken wij graag een voorstel op maat. Neem contact op met Marian van Eldik | 06-11459511 | 088-6660340 | bedrijven@als.nl.

Norman Cools – Marketing Manager VWS Flowerbulbs “Wij weten als geen ander dat een groeiproces niet alleen bestaat uit planten, rooien en verkopen. Als een bloembol in de bloei van zijn leven niet de juiste aandacht krijgt, dan loopt het op niets uit. Dat is waarom VWS wetenschappelijk onderzoek naar de mogelijke behandeling van ALS structureel steunt. Wij mogen ons met trots de eerste bedrijfsdonateur van de Stichting ALS noemen en hopen dat velen ons voorbeeld zullen volgen.”