28 juli 2014

Dialoogapplicatie cChats

MindAffect is een spin-off van de Radboud Universiteit Nijmegen en ontwikkelt de dialoogapplicatie cChats (voorheen KlikPraat) om mensen met een spraakbeperking te ondersteunen in hun communicatie. Met cChats kunnen twee personen een dialoog met elkaar voeren door om beurten een zin te kiezen uit een aantal vooraf vastgelegde zinnen. cChats faciliteert snelle en betekenisvolle communicatie en is eenvoudig aan te passen aan de wensen en behoeften van gebruikers, ook voor gebruikers met een beperkte mate van controle.

De eerste versie van cChats is tijdelijk gratis beschikbaar voor zowel Android als Apple. Deze versie is bedoeld ter kennismaking en om feedback te krijgen op zowel de applicatie als op de dialogen. Ondertussen wordt aan de hand van feedback van gebruikers, experts en designers een nieuwe versie ontwikkeld. U kunt cChats en aanvullende dialogen downloaden via store.mindaffect.nl.

cChats

Heeft u tips of feedback voor ons? Of bent u geïnteresseerd om bij te dragen in onze missie om communicatie met en tussen mensen te verrijken? Bezoek www.mindaffect.nl en registreer uzelf als dialoogschrijver, tester, of om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.