5 augustus 2019

Doe mee met de Toer voor ALS

Doe jij ook mee met de Toer voor ALS? De inschrijving is inmiddels geopend. Niemand minder dan onze ambassadeur Thomas Acda heeft zich als eerste deelnemer aangemeld!

De Toer voor ALS is het Nederlandse zusje van de succesvolle Tour du ALS. Toer voor ALS is een laagdrempelig, sportief evenement dat dit jaar voor de eerste keer, op 13 oktober, plaatsvindt in Zuid–Limburg. Het doel van Toer voor ALS is om geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS, PSMA en PLS.

We zijn verheugd dat Thomas Acda ook weer van de partij is. Thomas heeft eerder dit jaar tijdens de Tour du ALS de Mont Ventoux beklommen en was daarvan erg onder de indruk. Bekijk zijn videoboodschap waarin hij oproept om ook mee te doen aan de Toer voor ALS.

De Toer voor ALS is, net als de Tour du ALS, een initiatief van Stichting ALS Nederland. Je kunt je voor de Toer voor ALS inschrijven als individuele deelnemer, maar natuurlijk ook een team vormen met vrienden, familie of collega’s. Er is keuze uit vier onderdelen; fietsen, handbiken, hardlopen of wandelen. Voor ouders die met kinderen (vanaf 4jaar) willen meedoen, zijn er speciale familietochten uitgezet.

Schrijf je snel in en strijd mee tegen ALS!