5 maart 2019

Even voorstellen: Karin Kramer

22

Karin Kramer is sinds 4 februari 2019 werkzaam als medewerker patiëntencontact.

Ze is de echtgenote (weduwe) van Jan Kramer, wellicht kent u hem nog van het programma “Zo lang ik leef”, de ACS, Tour Du ALS of van de campagne “Ga door met mijn strijd ”waarvan Jan nu het gezicht is. Jan was tevens mede oprichter en vice voorzitter van de patiëntenvereniging ALS Patiënts Connected. Samen met Jan heeft zij 2 kinderen (Franka en Casper). Jan kreeg in april 2014 de diagnose en is in mei 2018 overleden.

(De laatste jaren) heeft zij gewerkt als verpleegkundige op de polikliniek geriatrie. Haar werkervaring kon zij goed gebruiken tijdens het ziekteproces van Jan. Van dichtbij heeft zij het doorzettingsvermogen van Jan meegemaakt om zich in te zetten tegen deze verschrikkelijke ziekte. Jan heeft zich de jaren dat hij leefde met ALS zich ingezet om bij te dragen aan het vinden van een oplossing voor zijn eigen ziekte. Helaas heeft dat niet mogen zijn, maar Karin gaat door met zijn strijd en op wat voor een manier!

Ze wil graag haar ervaring, zowel als verpleegkundige als met ALS, inzetten om patiënten en hun naasten te ondersteunen. Samen met Ineke en Kelly, haar collega’s bij patiëntencontact.

Heeft u ALS, PLS of PSMA dan komen zij graag bij u langs om wat meer te vertellen over de stichting en wat we eventueel voor u kunnen betekenen.