28 oktober 2017 / Eindhoven

ALS het licht uit gaat

All Terrain Bike Avondtocht in Eindhoven

Op zaterdag 28 oktober wordt de ATB Avondtocht 2017 gereden, in Eindhoven. Vanaf 19.30 uur staan de deelnemers aan de start van een bijzonder evenement op de mountainbike.
Het doel van deze tocht is om zoveel mogelijk donaties in te zamelen. Dit geld komt ten goede aan onderzoeksprojecten naar de oorzaak en oplossing van ALS.

De tocht
Wat kun je verwachten tijdens de avondtocht ‘ALS het licht uit gaat’? Heb je ooit met je fiets door een wasstraat gereden? Dat het schuim je om de oren vloog? Werd je al eens verrast door vioolspel in het bos tijdens een tocht? Dat nog ver naklonk toen je er voorbij was? En kreeg je weleens een consumptie aangeboden door badjuffen bij kaarslicht op de pier van een zwembad? Fietste je al eens onder een glijbaan door? Om vervolgens door een klimrek te fietsen?

Al fietsend met je ATB, kom je op markante plekken in het groene gebied ten noordoosten van Eindhoven. Met eigen fietsverlichting en licht- en geluid in de sfeer van Halloween beleef je deze avondtocht op een bijzondere manier. De rit gaat over de Karpendonkse plas, door de IJzeren man, Berenkuil, Wasven, en ook dit jaar weer over het terrein van Lunetzorg. En de tocht wordt afgesloten in de gezellige kantine van Atletiek Eindhoven.

De opbrengsten van deze ATB avondtocht komen volledig ten goede aan de stichting Ledro4life. Zij doneren het geld aan projecten van Stichting ALS Nederland. Zowel de sponsoren als de eigenaren van de terreinen die we doorkruisen, leveren hun producten en diensten geheel kosteloos. Ook Eindhoven Atletiek stelt hun kantine en baan ter beschikking voor dit evenement.

Programma
Locatie – Sportpark De Hondsheuvels, J C Dirkxpad 1, 5631 BZ Eindhoven.
Start – tussen 19.30 uur en 20.30 uur
Voorinschrijving – uiterlijk vanaf 1 september via de website. De sluitingsdatum online inschrijven is op 21 oktober middernacht.
Inschrijven op locatie – vanaf 18.30 uur op Sportpark De Hondsheuvels
Faciliteiten – bewaakte fietsenstalling, lockers, douches. Er is gelegenheid om de fiets af te spuiten.
Na afloop van de tocht is er een gezellige afterparty met DJ. Natuurlijk met een lekkere stevige snack en een drankje, aangeboden door Bakx Foods.

Inschrijven
Wil je deelnemen aan de ATB Avondtocht op 28 oktober? Schrijf je in! Dit kan binnenkort op de website www.alshetlichtuitgaat.nl
De kosten bij inschrijving zijn €10. Elke aanvullende donatie is welkom! Alle opbrengsten gaan volledig naar onderzoeksprojecten ten behoeve van ALS.

Regels
Tijdens de tocht houden we ons aan de algemeen geldende verkeersregels. Het dragen van een helm is verplicht. Voor de route in het bos is een speciale ontheffing. Het is daarom niet toegestaan om van de afgezette route af te wijken. Bij calamiteiten neemt men contact op met de organisatie. Indien noodzakelijk rechtstreeks met de hulpdiensten.

Informatie
Alle informatie over het evenement lees je op www.alshetlichtuitgaat.nl
Je kan ook met vragen terecht bij de organisatie via: info@alshetlichtuitgaat.nl