23 november 2019 / Roermond

Boksgala

Op 23 november 2019 is het zover: de derde editie van het Boksgala Roermond. Een combinatie van bloedstollende bokspartijen en een stijlvolle gala avond waar het allemaal draait om 1 doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting ALS Nederland.

Het Boksgala wordt georganiseerd door De Boxing Business Club (BBC), een initiatief van een aantal Roermondse ondernemers met een liefde voor de bokssport. Op dit gala staan 24 mannen en vrouwen tegenover elkaar in de ring die voorheen totaal onbekend waren met de bokssport. Zij hebben maanden intensief getraind en worden op professionele wijze voorbereid op de strijd die ze ten overstaan van hun familie, vrienden en relaties zullen leveren.

De boksers zijn stuk voor stuk ondernemende​ Roermondenaren die zichzelf graag fysiek en mentaal willen uitdagen.

In de ring levert iedere bokser zijn of haar persoonlijke strijd, met zichzelf en tegen een geduchte tegenstander. Maar uiteindelijk heeft deze avond één grote winnaar: Stichting ALS Nederland, waar we met zijn allen een mooi bedrag voor bij elkaar boksen.

De theaterzaal van de Oranjerie is volledig is omgebouwd tot boksarena met prachtige sponsortafels waar meer dan 450 gasten een culinair drie-gangen-diner wordt aangeboden. Na de bokspartijen barst er een geweldig feest los in de Salle de Fête van het Theaterhotel.

Het belooft een prachtige avond te worden waar zowel de boksers en hun sponsoren zich van hun beste kant kunnen laten zien.

Naast de opbrengsten van de sponsortafels bestaat er dit jaar ook de mogelijkheid om het event afzonderlijk of een individuele bokser te sponsoren, wat ten goede zal komen aan Stichting ALS Nederland.

Meer informatie: https://businessboksgalaroermond.kentaa.com/