30 December 2019 / Gramsbergen

Glazenhuis Gramsbergen

Gramsbergen zet zich, net als voorgaande jaren, ook in 2019 tussen Kerst en Oud & Nieuw weer in in de strijd tegen ALS. Het Glazenhuis in Gramsbergen maakt, in tegenstelling tot vele andere Glazenhuis initiatieven in ons land, nog altijd een groei door. De actie die zich kenmerkt door het grote gevoel van saamhorigheid haalde in 2018 opnieuw een recordopbrengst binnen van maar liefst € 53.900,- in de strijd tegen de spierziekte ALS. Onderzoeken naar de oorzaken van ALS vorderen gestaag en deze onderzoeken kosten veel geld.

Daarom laten ook dit jaar vier mensen zich vanaf 26 december 22.00 uur gedurende een 95 uur durende radio-uitzending opsluiten in het Glazenhuis gevestigd in café the Newz. Het zijn dit jaar Gramsbergers Britt Soer, Mirian Hulzebosch en Martin Meijerink én Dalfsenaar Jan Wittenberg die de uitdaging aangaan om geen vast voedsel te eten en 95 uur radio te maken.

Tijdens de actie zijn er veel live optredens vanuit het Glazenhuis en worden er tal van activiteiten georganiseerd zoals Highland Games, een Kids-party, een ouderenochtend met brunch, een FIFA toernooi en een heuse Nozem middag. Aangezien het café waar het Glazenhuis staat, tijdens de actie 24 uur per dag geopend is, vormt het een ideale setting voor een gezellige eindejaarsborrel met collega’s en/of vrienden.

Via de website www.glazenhuisgramsbergen.nl is de gehele actie via een livestream live te volgen. Een groot aantal inzamelingsacties is reeds in gang gezet voor deze zevende editie waaronder een bijzonder evenement op zondag 24 november a.s. in de Binder in Gramsbergen. Een heus Wild West Buffet-avond met Live muziek en meer. Inschrijven hiervoor is nog mogelijk. Kijk hiervoor en voor info over het Wild West Buffet én alle overige info omtrent het Glazenhuis in Gramsbergen op www.glazenhuisgramsbergen.nl