15 juni 2018 / Papendal te Arnhem

ICT-Cup

Informatie ICT Cup

De ICT-Cup is dé onderlinge competitie tussen toonaangevende Nederlandse ICT-bedrijven. Deze bedrijven strijden een dag lang met elkaar om de felbegeerde Cup. Een leuke en sportieve manier om banden te versterken, te netwerken in de branche en in een ontspannen setting de contacten te versterken.

Op de locatie van sportpark Papendal kunnen verschillende activiteiten op sportief, recreatief en creatief gebied georganiseerd worden. Met vele sportfaciliteiten en moderne binnen- en buiten accommodaties wordt het een groot sportief feest. Zo kan de ICT-Cup volledig op maat samengesteld worden en iedere editie van de ICT-cup weer anders worden samengesteld, waardoor deelnemers jaarlijks verrast worden met nieuwe sporten.

De dag zal worden opgedeeld in verschillende sporten, die voor iedereen toegankelijk zijn. Tijdens de netwerkmomenten worden de tussenstanden gecommuniceerd en zal dit de motivatie zijn om achterstanden in te halen of voorsprongen te verdedigen. Doordat de teams op de hoogte blijven zal de strijd losbarsten en de wil versterken om de beste te zijn. Hierdoor is de ICT-Cup een sterke teambuilder en moet er als één team goed samengewerkt worden. Tegelijkertijd zal ook de band tussen de teams versterken en kan op een leuke manier onder het genot van een hapje, drankje en muziek worden bijgepraat en genetwerkt.

ICT-Cup steunt Stichting ALS

ICTWaarborg steunt met de ICT-Cup wederom Stichting ALS. Een dag waarop je geniet van sporten en bewegen, doet uiteraard extra beseffen hoe verschrikkelijk de ziekte is die deze vrijheid wegneemt. Rondom de ICT-Cup wordt er dan ook extra aandacht besteed aan de strijd tegen deze genadeloze ziekte. Tijdens de vorige editie resulteerde dit in een mooi opgehaald bedrag van € 6.380,-.

Teamspirit zorgt voor verbondenheid en samenwerking tussen medewerkers. Ik verwelkom jouw team dan ook graag bij ICT-Cup 2018!

Kijk voor meer informatie op http://ictcup.nl/

ICT-Cuo