03 mei 2019 / Valle di Ledro, Italië

Ledro4Life

Ledro4life is een ééndaags wandel- en moutainbike event in het prachtige Valle di Ledro, Italië. Ledro4life koerst af op haar zesde en laatste editie: il gran finale! Ons team is er weer helemaal klaar voor om samen met jou de sportieve strijd aan te gaan voor het goede doel: Let’s beat ALS together!

Op 3 mei 2019 organiseren wij uitdagende tochten waarbij we onder meer Tremalzo en Pregasina aandoen. De deelnemers krijgen tijdens il gran finale mooie vergezichten over het Garda- en Ledromeer voorgeschoteld. Het evenement vindt plaats in de meivakantie en dat komt goed uit! De wandeltocht is zeer uitdagend maar ook geschikt voor gezinnen met kinderen (onder begeleiding en vanaf 8 jaar) en duurt circa 3-5 uur. Toch liever op de fiets? Schrijf je dan in voor de mountainbiketocht. De afstand bedraagt circa 45 kilometer, waarvan een flink aantal hoogtemeters, en duurt gemiddeld 4-6 uur. De fenomenale uitzichten zijn inbegrepen, zowel tijdens de wandel- als tijdens de mountainbiketocht.

Wil jij je met jouw familie en vrienden op een sportieve manier inzetten voor de strijd tegen ALS? Twijfel dan niet langer. Inschrijven voor Ledro4life kan van jong tot oud via www.ledro4life.eu. Op deze website vind je ook meer informatie over het inschrijfgeld en eventuele op te halen sponsorbedragen. Overige vragen? Mailen kan altijd naar info@ledro4life.eu.