16 oktober 2021 / Eindhoven

ALS het licht uitgaat

Dit jaar vindt alweer de vijfde editie van “ALS het licht uitgaat” plaats. Dit mountainbike evenement wordt altijd op de derde zondag van oktober gehouden en heeft als doel geld ophalen voor de strijd tegen ALS. Daarnaast streeft de organisatie ernaar mountainbikers deel te laten nemen aan een leuke avondtocht en hen op een sportieve manier stil te laten staan bij het feit dat hun eventuele spierpijn de dag erna verdwijnt maar dat ALS een ziekte is waar de spierbeperkingen de volgende dag niet overgaan.

Zondag 16 oktober
Dit jaar staat het mountainbike evenement gepland op zondag 16 oktober maar gezien Corona is er nog een hoop onzeker. De organisatie geeft daarom aan de website en Social Media van “ALS het licht uitgaat” goed in de gaten te houden!

Strava club
Als je deelneemt aan dit evenement, kun je je aanmelden bij de Strava club van “Als het licht uitgaat”. Hierin wordt bijgehouden hoeveel kilometer elke deelnemer al heeft afgelegd. Zo zie je jouw plek in het klassement én weet je of je in aanmerking komt voor één van de mooie prijzen! Degene die per maand de meeste kilometers fiets maakt kans op een mooi t-shirt. Aan het einde van het evenement maak je ook nog eens kans op een echt fietsshirt. Kortom; bijdragen aan de strijd tegen ALS is niet de enige goede reden om deel te nemen aan dit evenement!

Meer informatie?
Meer informatie vind je op de website van “ALS het licht uitgaat”.