21 September 2019 / Biddinghuizen

Obstacle Run

AANMELDING OPEN

Zaterdag 21 september 2019 is het weer zover! Het bekende obstacle parcours te staat klaar om overwonnen te worden. Ben jij de modderige held die samen met je buddies dit epische avontuur aandurft? Duik jij de modder in en zet jij jouw spierkracht in om geld op te halen voor Stichting ALS Nederland? Lees snel verder wat je moet doen om er bij te kunnen zijn op zaterdag 21 september 2019 of check de actiepagina voor meer informatie.

Wat is het idee?
Je krijgt van ons: een startbewijs voor zaterdag 21 september 2019, een functioneel sportshirt om het parcours in af te leggen, een goodiebag, de complete verzorging en ervaring van het evenement zoals elke andere deelnemer die ook ontvangt en natuurlijk maken we met de hele groep een before & after picture, regelen we een symbolisch chequemoment en is er iemand van Stichting ALS Nederland aanwezig om jullie aan te moedigen de hele dag.

Wat vragen wij van jou?
Voor al dit moois vragen wij jou om een fondsenwervende uitdaging aan te gaan van 275 euro p.p. Kom je met een team van 4 moddermeesters dagen we jullie uit minimaal 1100 euro op te halen. Waarom meedoen? Het wordt een supergave dag en je zet jouw spierkracht in tegen ALS. Het overwinnen van de modder is een teamprestatie en samen met het team zetten jullie je in om de fondsenwervende uitdaging te halen!

Heb je interesse?
Verzamel dan zo snel mogelijk al je vrienden en laat weten dat je mee wil doen. Je kunt je opgeven tot (uiterlijk) 23 mei 2019. Stuur een mail aan m.vaneunen@als.nl. Na je aanmelding regelen wij gratis een mooie fondsenwervende pagina voor jullie modderhelden.