12 January 2020 / Utrecht

Optreden Pierre et Les Optimistes

Op zondag 12 januari treedt Pierre et Les Optimistes op in Hofman Café (Utrecht). Dit doen ze niet zomaar, want deze avond staat volledig in het teken van Tour du ALS die in juni plaatsvindt. Verwacht een swingende avond, met energieke, nostalgische jazz van Utrechtse grootheden waarvan de volledige ticketopbrengst naar ALS Nederland gaat. Van het ingezamelde geld gaat 75% naar wetenschappelijk onderzoek op zowel nationaal als internationaal niveau. De overige 25% gaat naar de verzorging en het verzekeren van kwaliteit van leven van ALS-patiënten.

Tijdens de Tour du ALS beklimmen honderden wandelaars, hardlopers en fietsers de Mont Ventoux in Frankrijk om geld in te zamelen. En daarom komen wij 12 januari bij elkaar. Om alvast in Franse sferen te komen, genieten we op een van de eerste zondagavonden van het nieuwe jaar van Franse chansons, les vins blancs et rouges en heerlijk vullende maaltijden met een borrelhap vooraf. Pierre et Les Optimistes weten er altijd een feestje van te maken. Dit lieten ze pas nog zien in een overvol Ekko. Nu is de eer aan ons!

Samen trappen én dansen we ALS de wereld uit – Niet omdat het kan, maar omdat het moét!

——– PRAKTISCHE INFO ——–
Voor dit optreden zijn de deuren van Hofman Café aan het Janskerkhof 17a te Utrecht vanaf 20:00 geopend. Wil je een hapje eten vooraf? Dat kan! Check hier voor de verschillende tickets (ook met een Dinnerdeal).