16 juni 2018 / Oostvoorne

Tour tocht Zeeland

 

Op zaterdag 16 juni organiseert Rowdy Monster voor de tweede maal een toer-tocht met snelle en mooie auto’s door Zeeland speciaal voor ALS patiënten. Snelle sportwagens, waaronder Porsches, Ferrari’s met hoge en lage instap. Er zijn nog een aantal plekken over. Dus ben jij of ken jij een ALS patient die helemaal gek is van mooie auto’s? Geef je dan snel op!

Programma:

– Vertrek rond 10:30 vanaf restaurant de Meidoorn in Oostvoorne en gaan een mooie route rijden met een  aantal stops.

– De eerste stop is bij golfclub Molenberg voor een kopje koffie/thee.

– De tweede stop is bij Zeil- en Surfcentrum de Brouwersdam voor een volledig verzorgde lunch.

-We sluiten af bij Bistro- en Wijnbar ZUS in Ouddorp waar we terug kunnen kijken op hopelijk een geslaagde dag met elkaar.

Rowdy geeft in de video een impressie welke auto’s er mee rijden en hoe het eruit ziet om in zo’n sportwagen te zitten.  Het wordt een onvergetelijke dag!!

Voor aanmelden of meer informatie kan je terecht bij Rowdy Monster via rowdy@healthflow.nl of via Ineke Zaal van Stichting ALS Nederland i.zaal@als.nl

Beste patienten en gezinsleden, Zoals de meesten van jullie weten organiseer ik op zaterdag 16 juni speciaal voor jullie een tour door Zeeland. Wij vertrekken rond 10:30 vanaf restaurant de Meidoorn in Oostvoorne en gaan een mooie route rijden met een aantal stops. De eerste stop is bij golfclub Molenberg voor een kopje koffie/thee.De tweede stop is bij Zeil- en Surfcentrum de Brouwersdam voor een volledig verzorgde lunch.We sluiten af bij Bistro- en Wijnbar ZUS in Ouddorp.Waarna we terug kunnen kijken op hopelijk een geslaagde dag met elkaar. Er zijn nog een aantal plekken over. Ik heb een promotie video laten maken om een impressie te geven welke auto’s er mee rijden en hoe het eruit ziet om in zo’n sportwagen te zitten. Uiteraard rijden er meer auto’s mee, ook met een hogere instap. Met deze video hoop ik mensen enthousiast te krijgen die nog twijfelen, want het wordt een overgetelijke dag!!Groetjes Rowdy.U kunt contact opnemen met mij via rowdy@healthflow.nl of via Ineke Zaal van stichting ALS

Geplaatst door Rowdy Monster op woensdag 16 mei 2018