27 september 2020 / Vathorst

Vathorstrun

Op zondag 27 september vindt de negende editie van de Vathorstrun plaats, een jaarlijks terugkomend evenement waarbij saamhorigheid voorop staat. Vathorst en omgeving in beweging brengen met hardlopen, een evenement voor de hele familie. Bewegen is gezond voor iedereen, alle bewoners (buren, vrienden of vriendinnen) en kinderen verschijnen aan de start van de VathorstRun.

Er zijn verschillende parcours waardoor iedereen mee kan doen, ongeacht je leeftijd of sportieve ervaring of ambitie. Zo is er bijvoorbeeld een KidsRun, opgedeeld in een 1 km run of een 300 meter run. Daarnaast is er sinds vorig jaar de mogelijkheid een halve marathon te rennen door het buitengebied. Klik hier voor meer informatie over de parcours.

De hele dag door is er voor (deelnemende) kinderen volop vermaak in de vorm van verschillende activiteiten. Daarnaast wordt er een horeca plein gecreëerd waar met de hele familie een hapje en een drankje genuttigd kan worden. Kortom; een sportief dagje uit met het hele gezin!

Stichting ALS het goede doel van de Vathorstrun

Stichting ALS Nederland is sinds 2018 het verbonden goede doel van de VathorstRun, zo ook dit jaar. Van iedere inschrijving gaat automatisch €2,50 naar dit Stichting ALS Nederland, maar dit jaar kan jij iets extra’s doen! Maak van jouw hardloopprestatie een sponsorloop en steun ons in de strijd tegen ALS. Schrijf je in en maak gebruik van de actiepagina op onze website.

Voor meer informatie of om je in te schrijven klik hier.