15 oktober 2015

Fernando Magazine

Fernando-mockup-cover-1500x1000

Fernando Ricksen lijdt al twee jaar aan ALS. Opgeven is echter geen optie voor de karaktervolle en optimistische ex-topvoetballer. Wat heet. Ricksen komt nu zelfs, in samenwerking met Stichting ALS Nederland, met zijn eigen glossy: FERNANDO. Met dit magazine steunt u stichting ALS Nederland.

Het is een confronterend magazine vol openhartige verhalen over de strijd tussen hoop en vrees, over liefde en lust, verhalen over diep vallen en weer opstaan. Bijna 50 BN’ers en een Belg, veelal afkomstig uit de sport, spreken zich uit over vaak gevoelige onderwerpen. Niet alleen de trainers van de traditionele topclubs geven acte de présence – Frank de Boer van Ajax, Giovanni van Bronckhorst van Feyenoord en Phillip Cocu van PSV – maar ook iconen als Johan Cruijff en Wim van Hanegem. Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart ontbreken evenmin.

Verder zijn er intrigerende interviews met onder anderen Katja Schuurman, Lauren Verster, Fajah Lourens, Herman Brusselmans, Johan Derksen, Candy Dulfer en Gerard Ekdom. Matthijs van Nieuwkerk laat van zich horen middels een verrassend column.

Natuurlijk is er ruim aandacht voor Fernando Ricksen zelf, die op 14 oktober het eerste exemplaar in ontvangst zal nemen. De oud-international is verguld met zijn eigen glossy. “Dat zoveel bekende mensen met een interview in míjn magazine staan, vervult me met trots”, glundert Ricksen. “Dat geeft me kracht om nog steeds door te gaan in mijn strijd tegen ALS. Meer dan ooit voel ik de overtuiging om deze ziekte als eerste te overwinnen.”

Fernando Ricksen bij RTL Late Night (12-10-2015) Vanaf 16 minuten.

De Fernando bij Shownieuws (14-10-2015)

Fernando Ricksen bij PowNed (15-10-2015) Vanaf 28.40 minuten.

Fernando Ricksen bij L1

De Fernando ligt nu in de winkel.