1 juni 2016

Goed om te Delen

Goed om te Delen
Vandaag is de lancering van ‘Goed om te Delen’: een website waar je tweedehands spullen kunt verkopen en daarbij direct een steentje bijdraagt aan het goede doel. Op www.goedomtedelen.nl kun je tweedehands spullen eenvoudig en veilig kopen en verkopen.

Wat houdt het in?

Op de website van Goed om te delen kunt u tweedehands spullen verkopen. Het verschil met Marktplaats is dat er een deel van de opbrengst (u kunt zelf kiezen hoe veel) naar een goed doel gaat. Er zijn verschillende goede doelen die u kunt kiezen.

Verkopen met een doel, kopen met een goed gevoel!

Wat is de link met ALS Nederland?

Wij hebben ons aangesloten bij dit mooie initiatief. Hierdoor kunnen tweedehands spullen worden verkocht waarbij een deel van de opbrengst naar onze stichting gaat. Dit is een vernieuwende en leuke manier van doneren! Het past perfect bij deze tijd en bij ons, want iedereen profiteert mee.

Goed om te Delen

Heeft u spullen die u wilt verkopen? Ga dan naar www.goedomtedelen.nl. Bij elke verkoop wordt minstens 1% (maar mag natuurlijk meer) gedoneerd aan een goed doel naar keuze. Uiteraard zouden wij het geweldig vinden als u ons kiest als goed doel. Zeg het voort!

Wat bieden Bekende Nederlanders aan voor de strijd tegen ALS?

Ronald Giphart

 

Gerard Ekdom