Help

ALS kent geen grenzen. Wereldwijd krijgen ongeveer 385 mensen per dag de diagnose. Hun enige hoop is gevestigd op de snelle ontdekking van de oorzaak en de ontwikkeling van een medicijn.  Het is onacceptabel dat er in de wereld waarin wij leven nog steeds geen oplossing is gevonden voor deze mensonterende ziekte.

De recente doorbraak in het DNA onderzoek naar de oorzaak van ALS door de ontdekking van twee nieuwe genen is fantastisch nieuws. Deze informatie over de genetische structuur van de ziekte zal de ontwikkeling van gerichte therapieën in de toekomst mogelijk maken.

“We zijn er nog lang niet.”

De continuïteit van de onderzoeken die zijn opgestart met de opbrengst van initiatieven zoals de Ice Bucket Challenge is volledig afhankelijk van donaties en giften. Hoe meer geld er beschikbaar is, hoe sneller we naar een oplossing kunnen werken. Iedere bijdrage telt.  Maak met ons het verschil. #KickALS in the balls.

Garmt van Soest (1977) woont in Utrecht. Hij is levensgenieter, hardwerkende business strateeg, muziekliefhebber, kitesurfer, vriend, foodie en jonge echtgenoot als hij op een mooie zomerdag in 2013 te horen krijgt dat hij aan Amyotorifische Laterale Scelerose (ALS) lijdt. Niet lang na de aanvankelijke schok van de diagnose, het ongeloof en het verdriet, kiest Garmt er voor om de strijd aan te gaan met zijn ziekte. Lees meer over Garmt

Doneer