15 juni 2015

Heras in beweging voor ALS

HERAS-ALS logoHeras-medewerkers, relaties en vrijwilligers hebben zaterdag 13 juni jl. op en rond sportpark De Klep in Middelbeers  € 27.839 opgehaald voor Stichting ALS Nederland. Dat deden ze door samen te wandelen, mountainbiken, voetballen, zeskampen en motorrijden.

Heras is in 2015 ambassadeur voor Stichting ALS Nederland en levert een bijdrage aan de jaarlijkse Wereld ALS Dag voor patiënten en hun familie. Daarnaast doneert Heras geld voor onderzoek. Niet door ‘achteloos’ te sponsoren, maar door teambuilding te koppelen aan het door medewerkers zelf gekozen goede doel: ALS. Onder de noemer ‘Heras in beweging voor ALS’.

Gorrit-Jan Blonk, directeur-bestuurder Stichting ALS Nederland: “We zijn onder de indruk. Het was een mooie, sportieve dag. Heras is een bijzonder hechte club met hart voor de zaak en dit maken we niet vaak mee. De opbrengst overtrof echt onze verwachtingen.”

Dennis Gouka, algemeen directeur Heras: “Ik ben trots op de betrokkenheid van onze mensen. Op hun vrije zaterdag komen ze in actie. Voor een prima goed doel, ALS Nederland, die ook staat voor kracht en strijdlust. In de voorbereiding op deze dag hebben we Jan Züring leren kennen, bij wie in 2010 ALS is geconstateerd. Van zijn humor en relativeringsvermogen kan menigeen veel leren.”

Cheque HERAS

Op de foto, van links naar rechts: Dennis Gouka (Heras), Marjan Sterenborg (Stichting ALS Nederland) en ALS-patiënt Jan Züring.

Ook een actie organiseren met uw bedrijf?