Op zondag 25 juni vindt onze jaarlijkse ALS Familiedag plaats. Op deze dag zetten wij ALS-, PSMA- en PLS-patiënten en hun naasten in het zonnetje.

ALS Familiedag 2023

Dit jaar vindt de ALS Familiedag plaats in het Openluchtmuseum in Arnhem en het belooft een mooie dag te worden. Je kunt samen met je familieleden genieten van al het leuks dat de locatie te bieden heeft. En natuurlijk van het welbekende beautyplein. Iedere patiënt mag vier naasten meenemen.

Lees meer

Voorlopige programma

Vanaf 9.00 uur ben je welkom in het Openluchtmuseum in Arnhem. Om 10.30 uur wordt de ALS Familiedag officieel geopend in Loods Goes. Daarna heb je alle tijd om te genieten van het leuks dat de locatie te bieden heeft en kun je langs het beautyplein voor een handmassage, pedicure of knipbeurt. De mogelijkheid tot het maken van een familieportret zorgt dat de herinneringen aan deze dag ook in fysieke vorm behouden blijven. Van 15.00 tot 16.00 uur sluiten we de dag feestelijk af met diverse optredens.

Direct aanmelden

Hopelijk mogen we jullie op zondag 25 juni in groten getale verwelkomen in het Openluchtmuseum in Arnhem. Wij kijken ernaar uit!