Op zaterdag 12 juni organiseert Univé Dichtbij het coronaproof event ‘Wandel voor een ander’. Een fantastische wandeltocht die laat zien waar zij als coöperatie voor staan: omkijken naar elkaar! Namens iedere wandelaar doneert Univé Dichtbij namelijk 5 euro aan onze Stichting. Deze donaties komen ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar ALS, PSMA en PLS. Een fantastisch initiatief!

Zo werkt ‘Wandel voor een ander’
  • Namens iedereen die de tocht ‘Wandel voor een ander’ volbrengt, doneert Univé Dichtbij 5 euro aan onderzoek naar ALS
  • Vooraf downloadt je de eRoutes-app. In de app meld je je aan voor het evenement
  • Je start op 12 juni vanaf jouw eigen voordeur. Hoe laat je start, bepaal je zelf, als het maar op 12 juni is
  • Ook de afstand die je wandelt, bepaal je zelf. Je kunt in de app kiezen uit wandelroutes van 2,5, 5, 10, 15 en 20 km. Je kunt ook je eigen route volgen
  • Tijdens het wandelen kun je luisteren naar een speciale radio-uitzending met presentator Toine van Peperstraten! Naast swingende wandelmuziek hoor je leuke verhalen, tips om fit te blijven en alles over ALS. Ook komen er wandelaars aan het woord en kun je verzoeknummers aanvragen. Zo wordt het echt een gezamenlijk wandelfeest!
  • Je maakt de wandeltocht op eigen gelegenheid maar niet alleen. Samen én Coronaproof, voor onszelf en voor een ander.
Wandel voor een ander en meld je aan!

Aanmelden

De eRoutes-app gebruiken

1. Download de eRoutes-app op je telefoon
2. Geef je e-mailadres op
3. Kies een wachtwoord
4. Bevestig je aanmelding in de ontvangen e-mail
5. Log in op de app met jouw e-mailadres en wachtwoord
6. Start met eRoutes en ontvang persoonlijke gratis trainingsschema’s én bijbehorende routes. Zo kun jij je volledig concentreren op het wandelen!

Meer over Univé

Univé is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Als verzekeraar zonder winstoogmerk hebben zij ‘eerlijk zaken doen’ en ‘omzien naar elkaar’ hoog in het vaandel staan. Dit is ook terug te zien in hun MVO-beleid. Eén van de dingen die zij erg belangrijk vinden is sporten en bewegen. Om gezond te blijven, je goed te voelen en mensen te leren kennen, is bewegen belangrijk voor ons allemaal. Het draagt bij aan een gezond en plezierig leven. Voor jong en oud, met of zonder beperking.

Omdat ALS- PMSA- en PLS-patiënten niet meer (vrij) kunnen bewegen , besloot Univé hun jaarlijkse event ‘Wandel voor een ander’ dit jaar te koppelen aan de strijd tegen ALS. Wij zijn blij met en trots op dit prachtige initiatief.