1 juli 2019

Totaalopbrengst Tour du ALS

Tour du ALS 2019

Op woensdag 29 mei vond de negende editie van de Tour du ALS plaats. Bijna 600 deelnemers, ruim 200 vrijwilligers en een hele hoop supporters reisden af naar Maulaucène, waar dit jaar zowel de start als de finish van de Tour was.

De ‘Malloten’, ‘Meesters’, hardlopers en wandelaars hebben niet alleen hard gewerkt om de top de van de Mont Ventoux te bereiken, ze hebben ook heel hard hun best gedaan om geld op te halen voor onderzoek naar ALS. Maanden voorafgaand aan de grote dag, werden er al voorbereidingen getroffen, teams gevormd en acties georganiseerd. Dit alles resulteerde niet alleen in een prachtige week maar ook in een fantastisch bedrag. Maar liefst €1.250.000 is er dit jaar opgehaald.

We zijn ontzettend trots en dankbaar dat we deze prestatie met z’n allen hebben neergezet. Zonder de deelnemers, vrijwilligers en supporters is er geen Tour du ALS! We hopen dan ook dat we jullie aankomend jaar weer mogen verwelkomen voor de negende editie. Leuk weetje: de eerste inschrijvingen voor 2020 zijn al binnen! Kun jij ook niet wachten? Ga naar onze (vernieuwde) website en schrijf je snel in.