Social media

Ook de verschillende social media kanalen bieden een aantal ontmoetingsplekken voor lotgenotencontact. Stichting ALS Nederland is niet overal moderator van, dat betekent dat het beheer van deze pagina’s bij andere initiatiefnemers ligt. Maar wij ondersteunen deze mooie initiatieven die tot doel hebben om ALS-patiënten en hun naasten te informeren, te steunen en de mogelijkheid te bieden om contacten te leggen met lotgenoten.

  • Vecht mee tegen ALS: deze Facebookpagina is bedoeld om informatie m.b.t. ALS, PLS en PSMA te delen en daarnaast acties te delen die worden georganiseerd ten behoeve van onderzoek naar ALS, PSMA en PLS.
  • Mantelzorgers ernstig zieken: Facebookpagina waarop mantelzorgers van ernstig zieken steun kunnen vinden bij elkaar. Dit is een besloten groep.
  • Lotgenoten ALS, PSMA en PLS: deze Facebookgroep is bedoeld voor lotgenoten met de ziekte ALS, PSMA, of PLS. In deze groep kan men steun vinden en tips en ideeën uitwisselen om samen de strijd aan te gaan. Ook dit is een besloten groep.
  • Nabestaanden ALS patiënten: deze besloten Facebookpagina is opgericht voor alle mensen die een dierbare hebben verloren aan de ziekte ALS en hier met elkaar in contact willen komen.

Ken jij ook een Facebookpagina of een pagina op een ander social medium? Mail het ons!