Nabestaandendag

De Nabestaandendag vond dit jaar plaats op 15 december in de vorm van een online bijeenkomst. Het was een geslaagd evenement, de reacties waren positief! Wilt u de bijeenkomst (deels) terugkijken of heeft u hem gemist? Bekijk dan onderstaande video.

 

Nabestaandendag mede mogelijk gemaakt door DELA

DELA biedt zorg bij het afscheid nemen en herinneren van een dierbare. Daarbij ontzorgen zij nabestaanden door hen te helpen de draad van het leven weer op te pakken. Nabestaanden van ALS, PSMA en PLS-patiënten weten als geen ander hoe moeilijk dit kan zijn. Hoe fijn het is om daarin ondersteund te worden én om ervaringen te delen. Wij zijn dan ook blij en trots dat we de Nabestaandendag in het thema ‘Ontmoet en Deel’ dit jaar in samenwerking met DELA hebben kunnen organiseren.

Impressie voorgaande jaren
Een impressie van de afgelopen Nabestaandendagen? Bekijk de foto’s en verslagen van de voorgaande edities:

Verslag en foto’s 2020
Verslag en foto’s 2019
Verslag en foto’s 2017
Verslag en foto’s 2016

Registreren als nabestaande
Wanneer u bij ons geregistreerd bent als nabestaande, ontvangt u automatisch een uitnodiging voor deze bijeenkomst. Bent u nog niet geregistreerd als nabestaande? Vul dan het formulier in.

Op de hoogte blijven van Stichting ALS Nederland
Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws rondom de activiteiten van Stichting ALS? Schrijf u dan in voor de algemene nieuwsbrief