Nabestaandendag

Stichting ALS Nederland organiseert jaarlijks een informele bijeenkomst voor de partners  en familieleden van overleden ALS-, PLS- en PSMA-patiënten, op een bijzondere locatie in Nederland. Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid om met andere nabestaanden te praten, ervaringen uit te wisselen en herinneringen te delen in combinatie met een activiteit.

Nabestaandendag 2020
In verband met de huidige ontwikkelingen rondom het Coronavirus hebben wij helaas moeten besluiten de fysieke Nabestaandendag in Kasteel de Schaffelaar te verplaatsen naar volgend jaar. Jouw gezondheid, en die van ons, staat immers voorop.

Omdat we deze dag natuurlijk niet zomaar voorbij willen laten gaan, komen we met een passend alternatief in de vorm van een online bijeenkomst. Deze bijeenkomst zal medio december plaatsvinden, partners en familieleden van overleden ALS-, PSMA- en PLS-patiënten ontvangen hiervoor nog een officiële uitnodiging. Het thema van de dag blijft hetzelfde: ‘Ontmoet en deel’.

Wij kijken uit naar de bijeenkomst en hopen jullie in grote getale online te mogen ontvangen.

Impressie voorgaande jaren
Een impressie van de afgelopen Nabestaandendagen? Bekijk de foto’s en verslagen van de voorgaande edities:

Verslag en foto’s 2019
Verslag en foto’s 2017
Verslag en foto’s 2016

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar a.bramsen@als.nl of neem contact op via 06-31992574.

Registreren als nabestaande
Wanneer je bij ons geregistreerd bent als nabestaande, ontvang je automatisch een uitnodiging voor deze bijeenkomst. Ben je nog niet geregistreerd als nabestaande, vul dan het formulier in.

Op de hoogte blijven van Stichting ALS Nederland
Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom de activiteiten van Stichting ALS? Schrijf je dan in voor de algemene nieuwsbrief.