Bekijk Artists Against ALS

Live uitzending, 21 juni 19:30 uur

Bekijk Artists Against ALS

Live uitzending, 21 juni 19:30 uur

21 juni 2023
Wereld ALS Dag

Artists Against ALS 2023

Speciaal voor Wereld ALS Dag vragen wij aandacht voor de dodelijke zenuw/spierziekte ALS. Onze Artists Against ALS, O’G3NE, Diggy Dex, de 3J’s, het Residentie Orkest en vele andere artiesten, geven door heel Nederland optredens in het thema ’tijd’. Jij kunt deze optredens meebeleven in een live uitzending, gepresenteerd door Natasja Froger. Het wordt een bijzondere en intieme uitzending vol muzikale hoogtepunten en handvatten voor iedereen die te maken heeft met ALS, PMSA en PLS of daar meer over wilt weten. Bekijk de uitzending op 21 juni om 19:30 uur. Mis het niet!

Artists Against ALS 2023

Bekijk de uitzending

De uitzending, gepresenteerd door Natasja Froger, is bijzonder en intiem vol muzikale hoogtepunten en is voor iedereen die te maken heeft met ALS, PMSA en PLS of daar meer over wil weten. Bekijk (live-)optredens van onze Artists Against ALS met onder andere OG3NE, Diggy Dex, Tim Akkerman en Residentie Orkest en luister naar de verhalen van patiënten, naasten en onderzoekers. Meld je aan om een reminder en terugkijklink van deze unieke uitzending in jouw mailbox te ontvangen.
Ontvang reminder

Artists Against ALS 2023

Deelnemende artiesten

We zijn trots op onze Artists Against ALS! Speciaal voor Wereld ALS Dag geven zij in het thema 'tijd' een optreden om aandacht te vragen voor de strijd tegen ALS. Onze Artists Against ALS zijn onder andere OG3NE, Diggy Dex, de 3JS, het Residentie Orkest, Tim Akkerman en vele andere artiesten.
Bekijk alle artiesten

Wereld ALS Dag 2023

Geen tijd te verliezen.

dagen
uren
minuten
seconden
Wereld ALS Dag 2023

Programma Wereld ALS Dag

19:30

Live uitzending op Wereld ALS Dag

Op 21 juni (Wereld ALS Dag) presenteert Natasja Froger om 19.30 uur een online uitzending waarin verschillende optredens van onder andere Diggy Dex en OG3NE te zien zijn. Zij spelen akoestisch een nummer passend bij het thema 'tijd'. Ook vertellen we in deze uitzending meer over ALS én het belang van donaties voor onderzoek naar deze dodelijke ziekte. De uitzending wordt gepresenteerd door Natasja Froger. Voor iedereen te bekijken op ALS.nl!

Live uitzending op als.nl

  • Online (ALS.nl)
  • 21 juni 2023
  • 19:30 tot 20:30
20:30

Huiskamerconcerten door het hele land

Na de live uitzending zullen er door heel Nederland optredens zijn van onze Artists Against ALS. Om aandacht te vragen voor de dodelijke zenuw-/spierziekte ALS verzorgen deze artiesten akoestische optredens in een kleine setting. Jij kunt kans maken op een intiem live concert! Schrijf je in en wie weet heb jij een toffe band in jouw huiskamer.

  • Door heel Nederland
  • 21 juni 2023
  • Vanaf 20:30

Doneer direct

De klok tikt. Er is dringend een oplossing nodig voor de dodelijke zenuw/spierziekte ALS. Na de eerste symptomen leven patiënten met ALS gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Help mee om onderzoek naar ALS mogelijk te maken en doneer direct. Geen tijd te verliezen.