Win een huiskamerconcert

Artists Against ALS 2024

Win een huiskamerconcert

Artists Against ALS 2024

Wereld ALS Dag

Artists Against ALS 2024

Afgelopen jaar kon je niet om ons heen. Een week lang kwamen NPO 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman in actie tijdens 3FM Serious Request. In totaal hebben we ruim €7.5 miljoen opgehaald. Te gek! Muziek verbindt en daarom gaan we opnieuw het land in met: de tweede editie van Artists Against ALS! Maak kans op een huiskamerconcert van een van de deelnemende artiesten en vraag op deze manier aandacht voor de strijd tegen ALS. Geen tijd te verliezen.

Artists Against ALS

Maak kans op een huiskamerconcert

.... in jouw woonkamer? Dat kan! Geef jouw huiskamer op en wie weet staat een van onze Artists Against ALS straks bij jou in huis om aandacht te vragen voor ALS. Onze Artists Against ALS geven intieme concerten in huiskamers of een andere kleine setting. Heb jij een persoonlijk verhaal rondom ALS, PSMA of PLS?
Maak kans

Programma Artists Against ALS

16:00

Optreden OG3NE

Vocalgroep OG3NE geeft optreden.

  • 9 mei 2023
20:30

Huiskamerconcerten door het hele land

Na de live uitzending zullen er door heel Nederland optredens zijn van onze Artists Against ALS. Om aandacht te vragen voor de dodelijke zenuw-/spierziekte ALS verzorgen deze artiesten akoestische optredens in een kleine setting. De volgende optredens staan op de planning: CHANNAH (Hagestein), Yellofox (Moordrecht), The Marrows (Raamsdonksveer), To Twelve (Amsterdam), Marvin Dee (Rotterdam), Jack Jarryd (Elst).

  • Door heel Nederland
  • 21 juni 2023
  • Vanaf 20:30

Artists Against ALS 2024

Deelnemende artiesten

We zijn trots op onze Artists Against ALS! Speciaal voor Wereld ALS Dag geven zij in het thema 'tijd' een optreden om aandacht te vragen voor de strijd tegen ALS. Onze Artists Against ALS van dit jaar zijn: [NAMEN]
Lees meer

Uitzending Artists Against ALS

Wereld ALS Dag 2023

dagen
uren
minuten
seconden

Doneer direct

ALS is meedogenloos. Na de eerste symptomen overlijden mensen met ALS gemiddeld binnen drie tot vijf jaar. Help mee en doneer nu. Geen tijd te verliezen.