We komen graag in contact met jou! Lees op deze pagina waar ons kantoor te vinden is, antwoorden op veelgestelde vragen, bij wie je met vragen of suggesties terecht kan en overige informatie.

We hebben de meestgestelde vragen over de ziekten ALS, PSMA en PLS, de Stichting ALS Nederland, doneren en actievoeren en nalatenschappen voor je op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul het contactformulier in of bel 088 – 6660333. We helpen je graag,

Neem contact op

Bezoekadres

Stichting ALS Nederland
Koninginnegracht 7
2514 AA  Den Haag

Parkeren
Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar bij ons kantoor. Heb je een afspraak en kom je met de auto? Laat het ons even weten in een e-mail naar info@als.nl, dan kijken we of er die dag plek is.

Openbaar vervoer
Vanaf station Den Haag Centraal ben je lopend in ca. 15 minuten bij het kantoor. Je kunt ook de trams 9, 15 en 16 pakken. De dichtstbijzijnde haltes zijn Korte Voorhout en Dr. Kuyperstraat.

Stichting ALS Nederland is één van de vijf goede doelen die in de race is voor de titel ‘Klantvriendelijkste goede doel van Nederland 2023’. De nominatie komt voort uit het onafhankelijke onderzoek van onderzoeksbureau MarketResponse. Organisaties kunnen zich niet zelf aanmelden of hun klanten laten stemmen.

Voor vragen over: 

Pers en media
Frederique Kram
06-40176172
f.kram@als.nl 

Pers of media gerelateerde vragen? Klik hier.

Actievoeren
acties@als.nl

Bedrijfssponsoring
bedrijven@als.nl

Administratieve gegevens

Kamer van Koophandel
Ons nummer is 34219945.

ANBI
Ons ANBI-nummer is 814186099. ANBI staat voor een ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’. Meer weten over onze ANBI-status?

Bankrekeningnummer
IBAN: NL50 INGB 0000 100000
SWIFT/BIC code: INGBNL2A

Bij een overboeking op onze ING rekening krijgen wij geen contact- of adresgegevens door. Stel je een reactie op je donatie of betaling op prijs? Vermeld dan je contactgegevens in het opmerkingenveld of stuur een apart mailtje naar info@als.nl.

RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatie Nummer)
814186099