Bedrijven

Samen maken we het verschil

Elke week sterven er in Nederland 10 mensen aan de gevolgen van ALS. Stichting ALS Nederland kan en wil zich hier niet bij neerleggen. Wij komen op voor ALS-patiënten en zijn vastberaden om deze mensonterende ziekte te stoppen. Samen met onze donateurs, actievoerders en partners uit het bedrijfsleven kunnen wij het verschil maken voor 1.500 patiënten in Nederland.

Stichting ALS Nederland ontvangt geen overheidssubsidie. In Nederland zijn wij de belangrijkste financier van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en toekomstige oplossing van ALS. Hierbij zijn wij volledig afhankelijk van giften.

Samenwerking met bedrijven

Bent u benieuwd hoe uw bedrijf kan bijdragen aan de doelstellingen van Stichting ALS Nederland? Laat u inspireren door de verhalen van onze zakelijke partners of onderstaande suggesties. In onze webshop vindt u promotiemateriaal dat u kunt gebruiken ter ondersteuning van uw actie, zoals sportartikelen, collectebussen, keycords, polsbandjes en nog veel meer!

Iedere organisatie is anders, maar er is altijd een win-win. Wij gaan graag met u op zoek naar de meest optimale samenwerkingsvorm. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.