Veel bedrijven en organisaties helpen ons al in onze strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Soms omdat zij iemand kennen met de diagnose. Is jouw organisatie gezond en zijn de medewerkers fit? Dat kan ook een goede reden zijn!

Kom in actie met jouw bedrijf

Wist je dat onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS, PSMA en PLS geheel wordt gefinancierd door giften van particulieren en bedrijven? Als bedrijf kun je op verschillende manieren bijdragen aan de strijd tegen ALS. Dat levert niet alleen ons maar óók jullie veel op. Help mee, we hebben geen tijd te verliezen.

Start direct een actie

Een actie starten zonder actiepagina? Ook dat kan! Meld je actie wél bij ons aan zodat we je kunnen helpen deze tot een succes te maken.

Actie aanmelden

Inge Rook
HR-assistent Visscher Caravelle
“Vooral de teambuildingdag gaf ons een enorme boost. Onderweg kwamen alle groepjes samen voor een kop koffie. Erwin was daar ook bij. Dan besef je echt: wat hebben we een mooi team! Geweldig dat iedereen ervoor gaat.”

Dit kun jij doen

Doneer geld, word sponsor of zet je tijd, team, daadkracht en creativiteit in om zelf een mooie actie op te zetten. Doe wat het beste bij jouw organisatie past!

Evenementen

Er zijn bekende evenementen die door en voor Stichting ALS Nederland georganiseerd worden. Sponsor een sportief evenement of schrijf je in als bedrijfsteam. Dat is pas teambuilding!

Word puzzelpartner

De oplossing van ALS ligt als een puzzel op tafel. Er is veel DNA beschikbaar van ALS-patiënten, maar om dat te onderzoeken is er veel geld nodig. Jouw bedrijf kan een stukje van de oplossing zijn.

Fiscale voordelen

Wil je als bedrijf de strijd tegen ALS steunen met een gift? Dan is het goed om te weten dat er belastingvoordelen kunnen zijn. Zakelijke donaties aan een goed doel kun je vaak aftrekken van de belasting.