Bedrijven

Samen maken we het verschil

Veel bedrijven ondersteunen onze missie om ALS de wereld uit te krijgen en zetten zich daar op verschillende manieren voor in. Denk aan eenmalige of structurele donaties of sponsoring. Maar er zijn ook andere manieren om met jouw bedrijf in actie te komen. Zo doneren sommige bedrijven een gedeelte van een verkocht product aan Stichting ALS Nederland, zoals Doelshop.nl en De Kaartenmakers, en komen andere bedrijven met hun medewerkers in actie om geld in te zamelen, een goede manier om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen! Een mooi voorbeeld van laatstgenoemde is het bedrijf Salveo Pharma, dat al vanaf 2017 hoofdsponsor is van de Tour du ALS, ons grootste evenement om geld voor ALS in te zamelen. Maurits van Tol, general manager, gaat jaarlijks met een team collega’s én een ALS-patiënt de Mont Ventoux op. Lees zijn inspirerende verhaal in de Goede Doelen special van het ondernemersmagazine Brookz. Of laat je inspireren door dit filmpje:

Stichting ALS Nederland ontvangt geen overheidssubsidie. In Nederland zijn wij de belangrijkste financier van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en toekomstige oplossing van ALS. Hierbij zijn wij volledig afhankelijk van giften.

Samenwerking met bedrijven

Bent u benieuwd hoe uw bedrijf kan bijdragen aan de doelstellingen van Stichting ALS Nederland? Neem dan contact op met Marian van Eldik, onze Relatiebeheerder Bedrijven en Vermogensfondsen via m.vaneldik@als.nl of 06-11 45 95 11.

Marian weet dat er maar één manier is om ALS de wereld uit te helpen: wetenschappelijk onderzoek! En daar is geld voor nodig. Haar motto is: ‘Kijk niet toe maar help mee!’ Wil je met je organisatie iets voor ALS betekenen? Neem dan contact met haar op: ‘Wij hebben een lange traditie op het gebied van fondsenwervende acties en putten ervaring uit tal van succesvolle voorbeelden van samenwerkingen met grote en kleine organisaties. Ik help u graag bij het opzetten en inrichten van een campagne in een vorm die voor u het beste werkt.’

Laat u inspireren door de verhalen van onze zakelijke partners of onderstaande suggesties.

Iedere organisatie is anders, maar er is altijd een win-win. Wij gaan graag met u op zoek naar de meest optimale samenwerkingsvorm. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.