Veel bedrijven en organisaties helpen ons al bij onze strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Soms omdat zij iemand kennen die ALS heeft, familie of een collega bijvoorbeeld. Is jouw organisatie gezond en zijn de medewerkers fit? Dat kan ook een goede reden zijn!

Kom in actie

ALS is nog steeds een dodelijke ziekte en er is geen tijd te verliezen. Wist je dat onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS, PSMA en PLS geheel wordt gefinancierd door giften van particulieren en bedrijven aan Stichting ALS Nederland? Help ook mee en doneer direct!

Doneer direct

Er zijn ook veel andere manieren waarop je je als bedrijf of organisatie in kunt zetten. Dat levert veel op, ook voor jouw bedrijf! Bekijk hieronder de mogelijkheden. Heb je vragen of hulp bij je ideeën nodig? Neem gerust contact met ons op.

Leg de puzzel

De oplossing van ALS ligt als een puzzel op tafel. Er is veel DNA beschikbaar van ALS-patiënten, maar om dat te onderzoeken is er veel geld nodig. Jouw bedrijf kan een stukje van de oplossing zijn.

Dit kun jij doen

Doneer geld, word sponsor of zet je tijd, team, daadkracht en creativiteit in om zelf een mooie actie op te zetten. Doe wat het beste bij jouw organisatie past!

Evenementen

Er zijn bekende evenementen die door en voor Stichting ALS Nederland georganiseerd worden. Sponsor een sportief evenement of schrijf je in als bedrijfsteam. Dat is pas teambuilding!

Fiscale voordelen

Wil je als bedrijf de strijd tegen ALS steunen met een gift? Dan is het goed om te weten dat er belastingvoordelen kunnen zijn. Zakelijke donaties aan een goed doel kun je vaak aftrekken van de belasting.

Inspiratie nodig?

Nog op zoek naar een goed idee voor een actie of wat je met je team zou kunnen doen? Lees de inspirerende verhalen van andere bedrijven en organisaties.