Stichting ALS Nederland is actief op de volgende Social Media kanalen: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube. Volg ons, like ons en deel onze berichten, zo vergroten we samen onze naamsbekendheid én die van de ziekte ALS.

Dat is niet alleen belangrijk voor het werven van meer fondsen voor wetenschappelijk onderzoek maar ook voor het creëren van meer begrip en steun voor patiënten en hun naasten.

Facebook

Volg Stichting ALS Nederland op Facebook. Hier plaatsen wij dagelijks berichten over acties en evenementen in het land, mooie interviews maar ook relevante informatie over de voortgang van onderzoek naar ALS.

Instagram

Volg Stichting ALS Nederland op Instagram. Hier plaatsen wij dagelijks berichten en stories over acties en evenementen in het land, mooie interviews maar ook relevante informatie over de voortgang van onderzoek naar ALS, PSMA en PLS.

LinkedIn

Volg Stichting ALS Nederland op LinkedIn. Hier plaatsen wij op regelmatige basis berichten over grote evenementen in het land, bedrijven die in actie komen, vacatures, mooie interviews en meer.

Twitter

Volg Stichting ALS Nederland op Twitter. Hier plaatsen wij op regelmatige basis berichten over acties en evenementen in het land, mooie interviews maar ook relevante informatie over de voortgang van onderzoek naar ALS, PSMA en PLS.

YouTube

Volg Stichting ALS Nederland op YouTube. Hier plaatsen wij video's van onze (mini)campagnes, video's van acties en evenementen en video's met meer informatie over de ziekte ALS en het werk van Stichting ALS Nederland.

Het laatste nieuws direct in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.