Stichting ALS Nederland is er ook voor nabestaanden (partners en familieleden) van ALS-, PSMA- en PLS-patiënten. Zo organiseren wij jaarlijks een Nabestaandendag. Maar we zijn er ook voor nabestaanden die steun zoeken of betrokken willen blijven bij ons werk.

Heb jij je al ingeschreven als nabestaande bij Stichting ALS Nederland? Dan houden we je op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar ALS, PSMA en PLS. Ook ontvang je  ook automatisch  een uitnodiging voor de Nabestaandendag en ons magazine ALSNU.

Registreer je als nabestaande

Nabestaandencontact als waardevol ervaren

“De persoonlijke contactmomenten zijn heel bijzonder en worden van beide kanten gewaardeerd. Nabestaanden ervaren steun en (h)erkenning. We kunnen met elkaar het gevoel van onmacht omzetten in levenskracht.”, aldus Anja Bramsen, Relatiemanager voor Nabestaandencontact.

Nabestaandendag

Onze jaarlijkse Nabestaandendag is een informele bijeenkomst voor partners en familieleden van overleden ALS-, PSMA- en PLS-patiënten. Op deze dag is er de gelegenheid met andere nabestaanden in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen.

Facebook groepen

Op Facebook kunnen mensen die een dierbare hebben verloren aan de ziekte ALS, PSMA of PLS elkaar vinden in een besloten groep.

Rouwen

Het verliezen van een naaste is erg zwaar. Iedereen gaat daar op zijn of haar eigen manier mee om. Klik hier voor tips over hoe om te gaan met rouw en verlies.

In contact komen of blijven?

Wil je graag betrokken blijven bij ons werk? Wil je iets delen, van gedachten wisselen of zoek je steun? Neem dan contact op met Anja Bramsen, onze Relatiebeheerder Nabestaandencontact.