Onze jaarlijkse Nabestaandendag is een informele bijeenkomst voor partners en familieleden van overleden ALS-, PSMA- en PLS-patiënten. Op deze dag is er de gelegenheid met andere nabestaanden in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen.

Nabestaandendag 2021

Afgelopen dinsdag vond alweer de vijfde editie van de Nabestaandendag plaats. Dit jaar gelukkig weer fysiek, op een prachtige locatie! Onze collega Anja Bramsen schreef een mooi verslag over deze bijzondere dag. Op ons Flickr account vind je de foto’s terug.

Verslag Nabestaandendag

Lezing Cees Baan

Via onderstaande link vind je de lezing gehouden op de Nabestaandendag door Cees Baan over ALS en de impact daarvan op de patiënt en zijn of haar naasten.

House of Cards

In het prachtige nummer 'House of Cards' brengen Marvin (zang) en Rob (piano) hun muzikale talent ten gehore. Koop de CD en steun de strijd tegen ALS.

De Nabestaandendag 2021 werd mede mogelijk gemaakt door DELA Fonds en Aafio Ritueelbegeleiding.

Waarom deze dag?

Op deze informele bijeenkomst is er gelegenheid voor partners en familieleden van overleden ALS-, PSMA- en PLS-patiënten om met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen. Wat zij hebben meegemaakt is niet altijd even goed uit te leggen aan iemand die dit niet van dichtbij heeft meegemaakt. Niet alleen het moeten aanzien hoe een dierbare langzaam aftakelt, maar ook het regelen van goede zorg, hulpmiddelen en niet in de laatste plaats het gevecht tegen de tijd. Daarom organiseren we deze Nabestaandendag, voor een stukje erkenning en herkenning van deze gevoelens.

Registreren als nabestaande

Als je bij ons geregistreerd bent als nabestaande, ontvang je automatisch een uitnodiging voor deze bijeenkomst. Ben je nog niet geregistreerd en wil je deze dag niet missen? Registreer je dan snel als nabestaande.

Registreren als nabestaande

Eerdere edities Nabestaandendag

Nabestaandendag 2020
Nabestaandendag 2019
Nabestaandendag 2017
Nabestaandendag 2016