Stichting ALS Nederland is aangesloten bij diverse geefplatformen.

Een mooie manier om bij te dragen aan de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Je krijgt én iets voor jezelf én de kans iets goeds te doen voor een ander. Welk platform je ook kiest, er gaat altijd een deel naar de strijd tegen ALS. Dan wel in de vorm van een vastgesteld percentage, zoals bij Doelshop, dan wel in de vorm van een zelf gekozen bedrag, zoals bij Split-a-gift. Via welk platform geef jij?

YourGift

Via YourGift heb je de mogelijkheid het bedrag op jouw cadeaukaart te doneren of te delen met Stichting ALS Nederland. Een mooie gedachte met een mooi doel: een wereld zonder ALS.

Givt

Download de Givt-app en geef waar je wilt, wanneer je wilt en aan wie je wilt. Dé oplossing voor het collecteren zonder contant geld, bijvoorbeeld tijdens een kerkdienst.

Geef.nl

Via Geef.nl en de Geef-app kun je op een makkelijke en laagdrempelige manier geld ophalen. Start een actie of doneer direct en draag bij aan onze gezamenlijke droom: een wereld zonder ALS, PSMA en PLS.

Doelshop.nl

Ga naar de webwinkel Doelshop.nl, bestel een product naar keuze (variërend van tuinmeubelen tot boeken tot kleding) en reken af. Een automatische donatie aan de strijd tegen ALS volgt. Zo simpel is het!