Stichting ALS Nederland organiseert jaarlijks diverse fondsenwervende (sport)evenementen.

Deze evenementen worden gedragen door duizenden (sponsor)partners, deelnemers en vrijwilligers en wij zijn trots op het feit dat wij elk jaar weer op hun steun mogen rekenen.

ALS Financieel Diner

Wegens het grote succes van de eerste editie van het ALS Financieel Diner, organiseren we dit jaar in samenwerking met Dazure, Nationale Waarborg en Zeevat Hypotheken & Verzekeringen een tweede editie en wel op donderdag 7 november 2024. Ben jij aanwezig op dit diner voor en door financials georganiseerd?

ALS Sunrise Walk

Tijdens de ALS Sunrise Walk lopen we samen de zonsopgang tegemoet. Het doel is om de ziekte ALS in het licht te zetten en geld in te zamelen voor onderzoek naar ALS. De derde editie vond plaats in de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 maart in Utrecht met ruim 3.000 wandelaars. De datum voor 2025 wordt binnenkort bekendgemaakt.

Tour du ALS

Jaarlijks reizen honderden deelnemers en vrijwilligers af naar Frankrijk voor een life changing experience: Tour du ALS. Deelname vraagt om daadkracht en een grootste sportieve prestatie want de Mont Ventoux bedwing je niet 'even'! Trap jij samen met ons op 13 juni 2024 ALS de wereld uit?

ALS-Hierdaagse

Wandelen waar je wilt, wanneer je wilt én met wie je wilt. Dat is mogelijk tijdens de ALS-Hierdaagse, het evenement dat tegelijkertijd plaatsvindt met de Nijmeegse Vierdaagse. De ALSmeelopers leggen in 4 dagen tijd zoveel mogelijk kilometers af.