Stichting ALS Nederland organiseert jaarlijks diverse fondsenwervende (sport)evenementen.

Deze evenementen worden gedragen door duizenden deelnemers en vrijwilligers en wij zijn trots op het feit dat wij elk jaar weer op hun steun mogen rekenen.

ALS Sunrise Walk

In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 februari 2023 lopen wij samen in Utrecht de zonsopgang tegemoet. Het belooft een unieke en sfeervolle nachtwandeling te worden. Zet jij samen met ons ALS in het licht?

Tour du ALS

Jaarlijks reizen honderden deelnemers en vrijwilligers af naar Frankrijk voor een life changing experience: Tour du ALS. Deelname vraagt om daadkracht en een grootste sportieve prestatie want de Mont Ventoux bedwing je niet 'even'! Trap jij samen met ons op 8 juni 2023 ALS de wereld uit?

New York City Marathon

De marathon der marathons en de droom van elke hardloopliefhebber: De New York City Marathon. Het afleggen van een marathon vergt moed en uithoudingsvermogen maar de sfeer eromheen wil je een keer ervaren.

ALS-Hierdaagse

Wandelen waar je wilt, wanneer je wilt én met wie je wilt. Dat is mogelijk tijdens de ALS-Hierdaagse, het evenement dat tegelijkertijd plaatsvindt met de Nijmeegse Vierdaagse. De ALSmeelopers leggen in 4 dagen tijd zoveel mogelijk kilometers af.

Geef alles voor ALS

Een uur lang alles geven voor ALS, alles kan en mag. Zolang je maar in 1 uur tijd zo hard, zo vaak, zo snel óf zo ver mogelijk sport! Je bepaalt je eigen uitdaging en je eigen locatie. Perfect dus voor een bedrijf dat of organisatie die een eigen invulling wil geven aan in actie komen voor ALS.