Stichting ALS Nederland organiseert jaarlijks diverse fondsenwervende (sport)evenementen.

Deze evenementen worden gedragen door duizenden deelnemers en vrijwilligers en wij zijn trots op het feit dat wij elk jaar weer op hun steun mogen rekenen.

ALS Sunrise Walk

In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 februari lopen wij samen in Utrecht de zonsopgang tegemoet. Het belooft een unieke en sfeervolle nachtwandeling te worden. Zet jij samen met ons ALS in het licht?

Tour du ALS

Jaarlijkse reizen honderden deelnemers en vrijwilligers af naar Frankrijk voor een life changing experience: Tour du ALS. Deelname vraagt om daadkracht en een grootste sportieve prestatie want de Mont Ventoux bedwing je niet 'even'!

0%4ALS Challenge

Iets laten voor het goede doel, dat is de essentie van de 0%4ALS Challenge. Deelnemers bedenken hun eigen challenge die ze in de maand januari moeten volhouden, bijvoorbeeld geen suiker eten of geen koffie of alcohol drinken.

ALS-Hierdaagse

Wandelen waar je wilt, wanneer je wilt én met wie je wilt. Dat is mogelijk tijdens de ALS-Hierdaagse, het evenement dat tegelijkertijd plaatsvindt met de Nijmeegse Vierdaagse. De ALSmeelopers leggen in 4 dagen tijd zoveel mogelijk kilometers af.

Geef alles voor ALS

Een uur lang alles geven voor ALS. Of het nu skeeleren, paardrijden, squaten, zwemmen, voetballen of fietsen is, alles kan en alles mag. Zolang je maar in 1 uur tijd zo hard, zo vaak, zo snel óf zo ver mogelijk sport!

New York City Marathon

De marathon der marathons en de droom van elke hardloopliefhebber: De New York City Marathon. Het afleggen van een marathon vergt moed en uithoudingsvermogen maar de sfeer eromheen wil je een keer ervaren.