Loop mee met de ALS Sunrise Walk en zet ALS in het licht.

Ontstaan ALS Sunrise Walk

In februari 2022 vindt de eerste editie van de ALS Sunrise Walk plaats. Een evenement dat plaatsvindt in de nacht. Met dit evenement hopen we ALS op een nieuwe, unieke manier onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar deze dodelijke ziekte.

Samen zetten we ALS in het licht

In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 februari* lopen wij samen in Utrecht de zonsopgang tegemoet. Hiermee zamelen we geld in voor de strijd tegen de dodelijke ziekte ALS. De ALS Sunrise Walk belooft een unieke en sfeervolle nachtwandeling te worden! Neem lampjes mee, en versier je kleding zodat we de ziekte ALS op een mooie manier in het licht zetten. Geen tijd te verliezen.

Ga de uitdaging aan

Schrijf je in en vraag je vrienden, familie, collega’s en kennissen je te sponsoren op je actiepagina! Wil je samenlopen met collega’s, je sportclub of buren? Inschrijven is ook mogelijk als team.

Ik zet ALS in het licht

*De ALS Sunrise Walk zou in eerste instantie plaatsvinden in de nacht van 10 op 11 december 2021. Het evenement is verplaatst naar de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 februari 2022. We hebben dit besluit moeten nemen vanwege de nieuwe coronamaatregelen die vanaf 28 november in zijn gegaan. Meer informatie vind je hier.

Meer weten?

E-mail: sunrisewalk@als.nl 
Website: www.alssunrisewalk.nl