Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van ons werk? Dat kan op verschillende manieren: via onze maandelijkse nieuwsbrief, ons relatiemagazine of via Social Media.

Nieuwsbrief

Maandelijks versturen wij een e-mail nieuwsbrief met daarin updates over acties en evenementen in het land, ervaringsverhalen van onder andere patiënten, naasten en nabestaanden en updates over onderzoek naar ALS. Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen? Schrijf je snel in!

Magazine

Drie keer per jaar komt ons relatiemagazine ALSNU uit met daarin prachtige interviews, een column van onze directeur Limore, de kalender met acties en evenementen die gepland staan en meer. Doneer je €25 per jaar of meer? Dan ontvang je het magazine fysiek. Meer weten of oude edities inkijken?

Social Media

Via onze Social Media kanalen houden wij je dagelijks op de hoogte van inspirerende acties en evenementen in het land, ervaringsverhalen, updates over onderzoek en meer. Je vindt ons op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube. Like ons, volg ons en deel onze berichten!

Heb je vragen over ons werk? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Contact opnemen