Puzzel

Help jij ons een oplossing te vinden voor ALS?

De oplossing van ALS ligt als een puzzel op tafel. Er is veel DNA beschikbaar van ALS-patiënten, maar om dat te onderzoeken is geld nodig. Ook jouw bedrijf kan een stukje van de oplossing zijn. Hoe? Dat laten we je graag zien in onderstaande video.

Word jij met jouw bedrijf een stukje van de oplossing?

Doneer voor een puzzelstuk

Samen naar een toekomst zonder ALS
De oplossing voor ALS ligt als puzzelstukken op tafel. Er is veel DNA van patiënten, maar niet genoeg geld om dit te onderzoeken. Daarom vragen wij aan bedrijven en organisaties om ons met een donatie van €1500 of meer te steunen.

Bewaar jouw puzzelstuk goed
Doen jullie mee? Dan sturen we als blijk van waardering een origineel, houten puzzelstuk.  Alle puzzelstukken worden, inclusief logo, op de site van de puzzelcampagne getoond. We vragen iedereen om het puzzelstuk goed te bewaren. Er komt namelijk een dag dat we een behandeling vinden voor ALS en dan is jouw puzzelstuk nodig om de gehele puzzel te kunnen leggen. Tot die tijd kun je het mooi ophangen op kantoor, zodat je elke dag herinnerd wordt aan het feit dat jij, samen met jouw collega’s bijdraagt aan een toekomst zonder ALS.

Help door te delen

Help jij ons de campagne tot een succes te maken? Download en deel!

Promotiemateriaal

Heb je een vraag?

Stel hem aan Marian van Eldik

De ALS-puzzel is ontstaan uit een samenwerking met Bikkelhart. We zijn trots op deze mooie samenwerking en zijn Bikkelhart ontzettend dankbaar voor hun hulp in het realiseren van deze gave puzzelcampagne. Tot slot, kijken we ernaar uit samen de gehele puzzel te leggen!

De video is gemaakt door filmmaker Rijk-Willem van KORTDOCS. KORTDOCS vertelt verhalen op film en dat is met deze video prachtig gelukt! We zijn trots op het resultaat en Rijk-Willem dankbaar voor de tijd en energie die hij in het maken van deze video heeft gestopt.

    Bert Boer VMI Group

Maurits van Tol, algemeen directeur van Salveo-Pharma, ontvangt het puzzelstuk van Gorrit-Jan Blink, directeur van Stichting ALS Nederland (eerste foto, links).

Bert Boer van VMI Group toont ‘zijn’ puzzelstuk met trots. Lees zijn interview.