Sinds 2010 verschijnt ons relatiemagazine ALSNU (voorheen ALSdank) drie keer per jaar. In dit magazine vind je onder andere prachtige interviews, een column met onze directeur Gorrit-Jan, een kalender met onze acties en evenementen in het land en meer!

Op deze pagina vind je de verschenen edities van 2018 – 2021 (digitaal). Wil je een eerdere  editie ontvangen? Stuur een e-mail naar info@als.nl en we sturen je deze digitaal toe.

Het magazine ook per post ontvangen? Vraag een proefexemplaar aan of doneer €25 euro of meer per jaar en ontvang alledrie de magazines in je brievenbus.

2021

     Relatiemagazine ALSNU editie 2 2021     Relatiemagazine ALSNU editie 1 2021

2020

Relatiemagazine ALSNU editie 2 2020     Relatiemagazine ALSNU editie 1 2020

Het magazine wordt ontwikkeld in samenwerking met Global Village Media en MailTraffic.

Global Village Media

Global Village Media is specialist in het bedenken en maken van verhalen en content voor organisaties die midden in de samenleving staan. Zij denken mee over de inhoud van het magazine, verzorgen de vormgeving en onderhouden contact met het mailhuis.

MailTraffic

MailTraffic is specialist in het plannen en uitvoeren van direct mail producties. Zij ondersteunen ons met het bedenken en ontwikkelen van DM's (Direct Mails) en verzorgen de print en verzending van het magazine.