In 2021 lanceerden wij onze derde campagne ‘Geen tijd te verliezen’. Het doel van deze campagne is meer fondsen werven voor onderzoek naar ALS.

Deelnemers campagne

Aan deze campagne werken 7 nabestaanden van ALS-patiënten mee: Daan Kamphorst, Faina Kappen, Julia Vendel, Dixie Arts, Annemieke Straver, Marjan van den Eijnden en Astrid Wagner. Iedereen heeft zijn eigen motivatie om mee te doen.

Zo geeft Marjan aan dat ze hoopt het verlies van haar zoon Nicky op deze manier een plek te kunnen geven en ziet Faina haar deelname als een eerbetoon aan haar moeder. Ze vertellen over hun dierbare die ze zijn verloren aan de ziekte ALS en wat dit met hen doet. Op deze manier hopen ze mensen te motiveren te doneren voor onderzoek naar de dodelijke ziekte.

Voorbeelden campagnemateriaal

Daan Kamphorst - Geen tijd te verliezen Dixie Arts - Geen tijd te verliezen Faina Kappen - Geen tijd te verliezen

Campagnevideo’s

Prachtige interviews

Alle nabestaanden die meedoen aan de campagne ‘Geen tijd te verliezen’ hebben prachtige interviews gegeven. Hierin vertellen zij over hun motivatie om deel te nemen aan de campagne, wat de ziekte ALS met hen als persoon en hun gezin heeft gedaan en hoe zij omgaan met het verlies van hun dierbare.

Lees deze interviews

Meer over ‘Geen tijd te verliezen.’