Wij kunnen het niet zonder jou!

Je kunt op veel manieren bijdragen aan de strijd tegen ALS. Direct doneren, je eigen actie starten of deelnemen aan een evenement. Hieronder zetten we een aantal mogelijkheden op een rij, kijk wat er bij jou past en kom in actie. Heb je vragen? Neem gerust contact op, we denken graag met je mee.

Start een actie

Een fondsenwervende actie organiseren is makkelijker dan je denkt. Maak gebruik van ons actieplatform met betaalmodule. Zo kunnen je vrienden makkelijk doneren.

Doneer direct

Draag bij aan onderzoek naar ALS, PSMA en PLS. Doneer direct. Dit kan eenmalig of structureel via een machtiging of overeenkomst. Geen tijd te verliezen.

Deelnemen evenement

In voor een sportieve uitdaging? Sluit je aan bij één van de landelijke evenementen en laat je sponsoren door vrienden en familie voor jouw prestatie.

Houd een collecte

Een (online) collecte is ideaal bij een feestje of een receptie. Maak eenvoudig een online collectebus aan en vraag om een bijdrage aan onderzoek naar ALS.

Schenk aan ALS

Schenk aan onze Stichting en krijg een deel terug van de belasting. Bij een periodieke schenkingsovereenkomst is de schenking zelfs volledig aftrekbaar.

Laat na aan ALS

Door onze ANBI-status betalen wij geen erfbelasting. Je nalatenschap wordt voor 100% besteed aan een oplossing van deze dodelijke ziekte.

En er is nog véél meer mogelijk!

> Kom in actie met je bedrijf
Schrijf je in als vrijwilliger
Kom met je school in actie
> Doe mee met de inzamelingsactie voor cartridges en mobieltjes
> Eyes Bucket Challenge
> Koop een lot van Care a Lot
Koop een lot via de Vriendenloterij
Houd een uitvaartcollecte

Direct doneren? SMS ALS naar 4004 en doneer snel!

Daarom is het zo belangrijk!

Lees de interviews met patiënten, naasten, nabestaanden en onderzoekers waarin zij uitleggen waarom het zo belangrijk is om geld in te zamelen voor onderzoek naar ALS, PSMA en PLS. We hebben geen tijd te verliezen.

Waar besteden we je geld aan?

Stichting ALS Nederland besteedt het opgehaalde geld op verschillende manieren. Benieuwd hoe we dit doen?

  • Als ANBI instelling vinden we transparantie erg belangrijk. Lees op deze pagina meer over onze missie, visie en doelstellingen.
  • Op de pagina lopende onderzoeksprojecten kun je de lopende onderzoeksprojecten inzien. Je krijgt op deze pagina ook inzicht in de looptijd en de begroting van de verschillende projecten.
  • Op de pagina jaarverslagen zijn de jaarverslagen vanaf 2006 terug te lezen. Hierin wordt uitgebreid verteld wat er met de opbrengsten uit de fondsenwervende acties en donaties is gebeurd.

Doneer direct

Voor onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS. Geen tijd te verliezen.