Er is geen tijd te verliezen in de strijd tegen ALS. Daarom zijn vrijwilligers onmisbaar.

Wil jij je tijd beschikbaar stellen en je inzetten voor de strijd tegen ALS? Dat kan op heel veel manieren. Zo kun je zelf een actie starten om geld in te zamelen, je aansluiten bij een van onze regioteams of word je A Local Supporter. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

A Local Supporter

Ben jij betrokken bij de strijd tegen ALS? En volg jij de activiteiten van Stichting ALS Nederland op de voet? Misschien wil jij je inzetten als A Local Supporter.

Vrijwilligers voor kantoor

We zoeken ook regelmatig vrijwilligers die ons op bij kantoorwerkzaamheden willen ondersteunen. Denk daarbij aan het beheer van sociale media, het schrijven van teksten voor website of nieuwsbrieven, het bijhouden van ons CRM systeem of het aannemen van telefoontjes. Veel van deze werkzaamheden kun je vanuit huis doen. Heb je interesse? Vul dan het intake formulier voor vrijwilligers in en stuur dit naar info@als.nl.

Platform De Nieuwe Gevers

Ben jij een communicatie- of marketingexpert? Heb je grafische skills of kun je ‘alles’ met social media? Houd dan het platform van De Nieuwe Gevers in de gaten. Daar kun je je als vrijwilliger voor een afgebakend project inzetten voor een goed doel.  Ook Stichting ALS Nederland plaatst regelmatig een project om professionele support te vragen. Veel ZZP-ers maar ook bureaus steunen ons op deze manier. Dat waarderen we heel erg!