Er is geen tijd te verliezen in de strijd tegen ALS. Daarom zijn vrijwilligers onmisbaar.

Wil jij je tijd beschikbaar stellen en je inzetten voor de strijd tegen ALS? Dat kan op heel veel manieren. Zo kun je zelf een actie starten om geld in te zamelen, je aansluiten bij een van onze regioteams of word je A Local Supporter. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

De mogelijkheden

A Local Supporter

Ben jij betrokken bij de strijd tegen ALS? En volg jij de activiteiten van Stichting ALS Nederland op de voet? Misschien wil jij je inzetten als A Local Supporter. Denk bijvoorbeeld aan het geven van voorlichting of presentaties op scholen of een cheque in ontvangst nemen n.a.v. een actie.

Kantoor vrijwilliger

We zoeken ook regelmatig vrijwilligers die ons ondersteunen met kantoorwerkzaamheden (mogelijk vanuit huis). Denk aan het beheer van sociale media, teksten schrijven voor onze nieuwsbrief of het bijhouden van ons CRM. Vul een intake formulier in en stuur het naar [email protected].

De Nieuwe Gevers

Ben jij een communicatie- of marketingexpert? Heb je grafische skills of kun je ‘alles’ met social media? Houd dan het platform van De Nieuwe Gevers in de gaten. Daar kun je je als vrijwilliger inzetten voor een afgebakend project voor een goed doel. Zo ook voor ons. Een win-win!