Maak kennis met onze ambassadeurs! Wij zijn trots op het feit dat zij zich inzetten om onze gezamenlijke droom te realiseren: een wereld zonder ALS.

Candy Dulfer

Candy Dulfer is sinds 2015 ambassadeur van Stichting ALS Nederland en zet zich in voor (het promoten van) diverse acties en evenementen zoals de ALS Lenteloop en Wereld ALS Dag.

Gerard Ekdom

Gerard Ekdom is sinds 2014 ambassadeur van Stichting ALS Nederland en zet zich in voor (het promoten van) diverse evenementen en initiatieven zoals Wereld ALS Dag en het ALS-robotje Luka & The Lights.

Meindert van Buuren

Meindert van Buuren is sinds 2017 ambassadeur van Stichting ALS Nederland en zet zich in voor (het promoten van) diverse acties en evenementen zoals de Ice Bucket Challenge en de Amsterdam City Swim.

Joost Kooistra

Joost Kooistra is sinds 2019 ambassadeur van Stichting ALS Nederland en zet zich in voor (het promoten van) diverse acties zoals A Local Swim Schagen, A Local Step Schagen en meer.

Koen Verweij

Koen Verweij is sinds 2019 ambassadeur van Stichting ALS Nederland en zet zich in voor (het promoten van) diverse acties zoals de Ice Bucket Challenge.

Loek Peters

Loek Peters is sinds 2017 ambassadeur van Stichting ALS Nederland en zet zich in voor (het promoten van) diverse acties en evenementen zoals Tour du ALS en de statiegeldactie(s) voor ALS.

OG3NE

OG3NE is sinds 2015 ambassadeur van Stichting ALS Nederland en zet zich in voor (het promoten van) diverse acties en evenementen zoals de Online Quizshow en Wereld ALS Dag.

Thomas Acda

Thomas Acda is sinds 2019 ambassadeur van Stichting ALS Nederland en zet zich in voor (het promoten van) diverse acties en evenementen zoals Tour du ALS, de Beer Geeks en Wereld ALS Dag.

Wil jij net als onze ambassadeurs ook op jouw eigen manier bijdragen aan de strijd tegen ALS?

Kijk hier wat jij kunt doen