Collecteren is ideaal voor speciale gelegenheden zoals een jubileum, verjaardag of een receptie. Vraag in plaats van cadeaus om een donatie voor onderzoek naar ALS, PSMA en PLS. Makkelijk én veilig.

Online collectebus

Op ons speciale platform maak je eenvoudig een collectebus aan. Via een linkje naar jouw digitale collectebus nodig je je vrienden uit om een donatie te doen. Via sociale media, WhatsApp, met een QR code of een Tikkie. Veilig, makkelijk en laagdrempelig.

Uitvaartcollecte

Via In Memoriam collectebus kunnen nabestaanden veilig en makkelijk doneren.

Collectebus karton

Wil je een collectebus neerzetten zodat mensen er contant geld in kunnen doen? Bestel dan de kartonnen collectebus via onze webshop. Hier kun je ook andere materialen bestellen zoals folders, brochures en (in bruikleen) vlaggen/banners.

Donaties uit collectebus overmaken

Heb je een collectebus neergezet bij een verjaardag of een bijeenkomst? Maak dan na afloop het opgehaalde bedrag over op onze ING-rekening IBAN NL50INGB 000 0100 000 ten name van Stichting ALS Nederland. I.v.m. de privacyregels weten we bij een overboeking via de bank niet wie de gulle gever is. Terwijl we je wel heel graag willen bedanken voor je gift. Laat je het ons weten via een telefoontje naar 088 – 6660333 of mailtje naar [email protected] wanneer je een bedrag hebt gestort?

Verzegelde collectebus in bruikleen

We hebben een beperkt aantal collectebussen die voorzien zijn van een stickerzegel en die we kunnen uitlenen. Deze zijn geschikt om bijvoorbeeld in een café of een winkel, onder supervisie, neer te zetten. Wil je daar gebruik van maken? Neem dan even contact met ons op via 088 – 666 0 333 of [email protected].

Doneren via Instagram Stories

Wist je al dat je aan Stichting ALS Nederland kunt laten doneren via Instagram Stories? Een leuke en makkelijke manier om je steentje bij te dragen aan de strijd tegen ALS! Hoe werkt dit? Heel eenvoudig! Volg de stappen hieronder en voeg de donatieknop toe aan je Instagram Story:

  1. Open Instagram Stories
  2. Kies de achtergrond van je story
  3. Kies uit de icoontjes bovenin het vierkante gezichtje en zoek op ‘don’ of ‘donatie’. Onder de stickers verschijnt nu de donatie knop
  4. Klik op de donatie knop, een lijst met goede doelen verschijnt
  5. Het kan zijn dat Stichting ALS Nederland al tussen de voor jou voorgestelde goede doelen staat. Zo niet, zoek dan via de zoekfunctie en selecteer Stichting ALS Nederland
  6. Klik op Stichting ALS Nederland, de donatie knop wordt toegevoegd aan je story
  7. De tekst ‘Help mee Stichting ALS Nederland’ wordt automatisch weergegeven maar deze kun je aanpassen naar een eigen tekst
  8. Als jouw volgers de donatie sticker zien in jouw story, kunnen ze klikken op ‘Doneren’ en op deze manier doneren aan Stichting ALS Nederland.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen via [email protected] of bel ons 088 – 6660333.