De oplossing van ALS ligt als een puzzel op tafel. Er is veel DNA beschikbaar van ALS-patiënten, maar om dat te onderzoeken is geld nodig. Ook jij kan een stukje van de oplossing zijn.

Puzzel mee

Zamel geld in met jouw actie en leg een extra stukje van de puzzel. Dit brengt ons dichter bij een oplossing voor ALS. En als je 1500 euro of meer ophaalt, dan sturen we je als dank een mooi houten puzzelstuk. Wanneer de oplossing voor ALS gevonden is, komen we met z'n allen samen om de puzzel daadwerkelijk te leggen. Een mooi vooruitzicht toch?

Tips en inspiratie

In de strijd tegen ALS worden de meest uiteenlopende acties georganiseerd. Van cupcakes bakken, tot een marathon dakzitten, tot 48 uur op je kop staan. Het kan en mag allemaal! Op zoek naar inspiratie? Wij hebben wat tips voor je op een rijtje gezet.

Actie gestart en dan?

Om een puzzelstuk te verdienen, vragen we je minimaal 1500 euro op te halen. Een mooie uitdaging waarin we jou graag ondersteunen. Maak gebruik van onze speciale toolkit met kant-en-klare beelden en teksten voor Social Media en WhatsApp om jouw actie te promoten.