In 2021 vond de eerste editie van Geef alles voor ALS plaats. Een evenement waar actievoerders door heel Nederland 1 uur lang alles gaven om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoeksproject TRICALS.

Diverse ALS-, PSMA-, en PLS-patiënten deden een oproep om deel te nemen, alleen of in teamverband. En met succes. Meer dan 150 actievoerders kwamen op zondag 10 oktober in actie voor de strijd tegen ALS. Van kickboksen tot hardlopen en van roeien tot mountainbiken, het kwam allemaal voorbij. Geef alles voor ALS krijgt een vervolg in 2022, ben jij erbij?

Geef alles voor ALS in 1 beeld

Samen alles geven voor ALS

Wij geloven dat als we onze krachten bundelen genezing van ALS, PSMA en PLS mogelijk is. Om dit te bewerkstelligen brengen wij mensen en partijen samen om zoveel mogelijk geld op te halen. Geld dat nodig is om onze doelen te behalen. Als bedrijf of organisatie kun je onderdeel uitmaken van deze doelen. Vanuit de gedachte van maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar ook om als bedrijfsteam samen grenzen te verleggen.

Sponsormogelijkheden

Sponsoren is op vele manieren mogelijk. Zo kun je denken aan het tonen van het bedrijfslogo op onze website, op de kleding van alle deelnemers en tijdens het evenement. Of neem deel met een eigen bedrijfsteam, waarna jullie ervaring kan worden gedeeld op onze website en social media kanalen.

Interesse?

Heb je vragen of interesse in sponsoring? Neem contact op met Marian van Eldik, onze Relatiebeheerder Bedrijven via m.vaneldik@als.nl of 06-11 45 95 11. Zij gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden.