In 2021 vond de eerste editie van Geef alles voor ALS plaats. Een evenement waar actievoerders door heel Nederland 1 uur lang alles gaven om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoeksproject TRICALS.

Diverse ALS-, PSMA-, en PLS-patiënten deden een oproep om deel te nemen, alleen of in teamverband. En met succes. Meer dan 150 actievoerders kwamen op zondag 10 oktober in actie voor de strijd tegen ALS. Van kickboksen tot hardlopen en van roeien tot mountainbiken, het kwam allemaal voorbij.

Geef alles voor ALS in 1 beeld

Samen alles geven voor ALS

Wij geloven dat als we onze krachten bundelen genezing van ALS, PSMA en PLS mogelijk is. Om dit te bewerkstelligen brengen wij mensen en partijen samen om zoveel mogelijk geld op te halen. Geld dat nodig is om onze doelen te behalen. Als bedrijf of organisatie kun je onderdeel uitmaken van deze doelen. Vanuit de gedachte van maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar ook om als bedrijfsteam samen grenzen te verleggen.

Perfect voor een organisatie of bedrijf

Het grote voordeel van Geef alles voor ALS is dat maatwerk mogelijk is. Je bepaalt je eigen uitdaging en je eigen locatie. Perfect dus voor een bedrijf of organisatie die een eigen invulling wil geven aan de manier om in actie te komen voor ALS.

Sponsormogelijkheden

Sponsoren is op vele manieren mogelijk. Zo kun je denken aan het tonen van het bedrijfslogo op onze website, op de kleding van alle deelnemers en tijdens het evenement. Of neem deel met een eigen bedrijfsteam, waarna jullie ervaring kan worden gedeeld op onze website en social media kanalen.

Interesse?

Heb je vragen of interesse om als bedrijf in actie te komen met een eigen evenement of om bij te dragen via sponsoring? Neem contact op met Marian van Eldik, onze Relatiebeheerder Bedrijven via [email protected] of 06-11 45 95 11. Zij gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden.