Er zijn talloze mogelijkheden om in actie te komen om ALS, PSMA en PLS de wereld uit te helpen. Met tijd, geld en de inzet van je team. En het mooie is: het levert jou als bedrijf of organisatie óók iets op.

Verbind je als sponsor aan Stichting ALS Nederland of sluit aan bij een bestaand evenement, zoals de Tour du ALS of de Amsterdam City Swim. Of zet je tijd, team, daadkracht en creativiteit in om zelf een mooie actie op te zetten. Zoals een run, een fietstocht, een rally of een nieuwsjaarsduik. Dit kan makkelijk via ons actieplatform. Denk tot slot ook een eenmalige of periodieke schenking. Levert ook nog eens fiscale voordelen op. Voorstel op maat? Onze relatiebeheerder voor bedrijven, Marian van Eldik, denkt graag met je mee.

Start een actie

Op ons actieplatform alsacties.nl kun je samen met je collega's, medewerkers of relaties op een laagdrempelige manier een actie starten op ons actieplatform alsacties.nl. Zo kun je jouw interne en externe netwerk makkelijk activeren. Help ons fondsen werven voor onderzoek en start een actie!

Doneer voor onderzoek

In de afgelopen jaren zijn er enkele doorbraken geweest op het gebied van onderzoek naar ALS, maar de eindstreep is nog niet in zicht. Help je als bedrijf mee deze te bereiken? We hebben geen tijd te verliezen.

Inzamelingsactie

Oude inktcartridges en mobieltjes zijn geld waard! Zet een inzamelbox op je werk en doe mee aan de inzamelingsactie die wij in samenwerking met Secondlife Inkcartridges hebben opgezet.

Meer dan geld alleen

Als bedrijf laat je je maatschappelijke betrokkenheid zien door onderzoek naar ALS mogelijk te maken. Maar het levert je meer op: je samen ergens voor inzetten versterkt je team. En wist je dat doneren voor bedrijven ook fiscaal aantrekkelijk kan zijn? Doe wat bij jouw bedrijf past of laat je inspireren door de interviews op onze website.

Deze bedrijven steunen ons

Nieuwsgierig welke bedrijven ons al steunen? Kijk dan op deze pagina voor de namen.